25 Ağustos 2017 Cuma

Lizbon.com ile Tanıştınız mı?



Herkese güzel akşamlar diliyorum. Bugün sizlere yeni tanıştığım bir online alışveriş sitesinden bahsedeceğim. Lizbon'dan geçtiğimiz günlerde bayram için ve tatilim için özel şeyler aldım.
Sitelerinden çok beğenerek aldığım ürünlerim, tıpkı sitelerinde gördüğüm şekilde ulaştı, hem de hızlı bir şekilde geldi. 



Lizbon.com kadın modası üzerine özel tasarımlı üst giyim, alt giyim, elbise ve abiye ürünleri bulabileceğiniz bir online alışveriş sitesi. Elbiseler 14,99 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş, üye olduğunuz da 10 TL özel indirim çekine sahip oluyorsunuz. Türkiye'de ilk defa jet kargo ile gönderim yapılıyor, hızlarına hayran kaldım. 




Lizbon.com'dan yaptığım alışverişimde kot şort, kot pantolon ve elbise aldım. Çiçekli elbiseler bildiğiniz gibi bu senenin trendleri arasında yer alıyor. Bu modayı yakından takip ediyorum, çiçekli elbiseler çok hoşuma gidiyor. Kot pantolonumun özelliği ise; incili ve yırtık detayı olması. İlk kez yırtık detaylı bir jean giyeceğim, almayı uzun zamandır düşünüyordum. Kotların ve elbiselerinin kalitesi çok iyi, bu kadar kaliteli olacaklarını tahmin etmiyordum, hem uygun fiyatlı bir alışveriş oldu benim için hem de çok kaliteli ürünler aldım. Kot pantolon, şort ve elbise dışında da aklınıza gelebilecek, bir kadının gardrobunda olması gereken herşeye ait ürünler bulunuyor.  







Bluzlar, tişörtler, trikolar, hırkalar, sweatler, trençkotlar, gömlekler, mont & kabanlar, bodyler, ceketler, tulumlar, salopetler, ceketler, yelekler, pançolar, etekler, taytlar, bolerolar da sitelerinde yer alıyor. Benim için çok keyifli bir alışveriş yaşadığım bu güzel siteyi sizlere de tavsiye ederim. E-ticarete yeni bir tarz ve güvenli bir adres getirmek üzere yola çıkan, ürün çeşitliliğinin ve müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu lizbon.com alışverişimden çok memnun kaldım. Önümüz hazır bayramken veya tatile çıkmak üzereyseniz, hem kaliteyi hem de uygun fiyatı bir arada bulabileceğiniz bu siteye göz atıp güzel ürünlerine hemen bakabilirsiniz:)


2 yorum: