21 Eylül 2017 Perşembe

Letoon Sport Ayakkabı Deneyimim


Herkese mutlu günler diliyorum. Bugün sizlere severek kullandığım Letoon Sport Ayakkabıya ait olan spor ayakkabılarımdan bahsedeceğim.



Sürekli spor yapan birisi değilim ama her gün yürüyüş yapıyorum. Yürüyüş yapmanın kalp ve damar sağlığını korumasının yanı sıra zihinsel sağlığı da koruduğunu biliyor muydunuz? Yürüyüş yaparken ayaklarımın rahat olması ve rahat hissetmesi benim için önemli. Letoon Sport Ayakkabı'nın spor ayakkabıları çok rahat. 



Letoon Sport'un İlkbahar & Yaz koleksiyonuna ait ayakkabılarımın modeli, rengi, rahatlığı ve kalitesi gerçekten harika. Eğer ayaklarınızda rahatlığa önem veriyorsanız kesinlikle sitelerine göz atmanızı tavsiye ederim. 45 yıllık tarihinde; çizgisinden ve kalitesinden ödün vermeksizin güncel, dinamik kalabilmeyi başarabilmiş bir Türk markası olan Letoon Sport; lider, öncü ve yenilikçi bir ayakkabı markası.  Firmalarının bünyesindeki arge ekipleri ile İtalya, Fransa ve Hollanda'daki mesleklerinde saygın stilistlerle ortaklaşa yapılan çalışmalarla koleksiyonlarını oluşturuyorlar.






Letoon Sport Ayakkabı'ya ait olan ayakkabımın duruşu da bu şekilde. Letoon Sport hakkında detaylı bilgiye sitelerinden ulaşabilirsiniz.




4 yorum: