3 Ekim 2017 Salı

Giyiver.com Alışverişim



Herkese güzel günler diliyorum. Bugün sizlere yeni tanıştığım bir online alışveriş sitesinden bahsedeceğim. Giyiver kazançlı alışveriş tutkusu ilkesi ile kadın ve erkek giyiminde kaliteli ürünleri ile online alışveriş yapabileceğiniz bir site. Siparişimi vereli bir kaç gün oldu ama gönderimleri çok hızlı, kargom hemen ulaştı.




Önümüz kış olduğu için kışlık bir kaç ürün seçtim. Mor kazağım, taba rengi botum, kırmızı (nar) gömleğim,mavi bustiyerim çok hoşuma gitti. İlk kez Giyivercom dan alışveriş yaptım ama oldukça kaliteli ürünleri var. Kırmızı gömleğimin özelliği ise çok iyi; alttan çıtçıtlı ve bu senenin trendleri arasında yer alacak bir ürün bence. Dapdar ve vücudu saran özellikte gömlekleri seviyorsanız seveceğinize eminim, alttan bağlaması olduğu için de oldukça rahat kullanılabilir isterse pantolon isterse etek ile güzel kombinler oluşturacağımı düşünüyorum. 









Giyiver'de sadece gömlek değil, bir kadının ihtiyacı olan tüm ürünleri bulmanız mümkün. Bluzlar, etekler, elbiseler, pantolonlar, ceketler, eşofmanlar, hırkalar, kabanlar, kazaklar, montlar, tunikler, tulumlar, şortlar, sweatler, trikolar da bu güzel sitede var. Mor kazağıma da bayıldım, bu renk bence bu kışın en gözde renkleri arasında yer alacak. Sadece kadın giyimi değil; erkek giyimine ait ürünler de var. Erkekler içinde; kazaklar, montlar, eşofmanlar, atletler, ceketler, gömlekler, hırkalar, kabanlar, pantolonlar, tişörtler ve şortlar bulabilirsiniz. 



Çanta ve ayakkabı da bakabileceğiniz bir site giyiver.com. Ben kendime taba/açık kahverengi bir bot beğendim, çok hoşuma gitti 49.90TL gibi bir fiyatı vardı, fiyatı da gayet uygun.  Kadın ve erkek ayakkabı modellerin de oldukça şık modeller var, kış alışverişi için kesinlikle bu siteye bakmalısınız. Çanta modellerinde de çok güzel modeller var. Giyiver ile tanışmadıysanız hemen bu güzel siteye ışınlanın bence :)




8 yorum:

  1. Gülegüle kullan canım.Hepsi çok güzel.
    Blogunu takibe aldım.Banada beklerim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. mor kazak çok tatlıymış güle güle giy canım .-))

    YanıtlaSil
  3. güle güle iyi günlerde kullanın. Memnun kaldınız değil mi alışveriş sitesinden , bir göz atmak isterim. tek cesaret edemediğim denemeden ayakkabı alamam :)

    YanıtlaSil
  4. çok güzeller tatlım güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil