24 Kasım 2017 Cuma

Blogum 6 Yaşında :)


Blogumun tüm okuyucularına mutlu bir cuma günü diliyorum. Bugün öğretmenler günü bildiğiniz gibi, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum. Bugün aynı zamanda blogumun 6. yılı. Yani blogumda ilk yazımı bugün yazmıştım, 24 Kasım 2011'de. İlk yazım bir dergi için özel olarak yazılmıştı, derken blogumda yayınladım. Blogumu ilk açtığımda; kadınlar üzerine, aşk-ilişkiler, kendi hayatıma dair şeylerden bahsetmek, dünyada bir yerde iz bırakmak, insanlara dokunabilmek için blogumu açtım. Yalnız, çok yalnız hem de bir gece de aniden karar verip, kendim için bu hayatta ilk ve tek yaptığım sanırım bu blogu açıp ve yazmak oldu. Çünkü hayat boyu hep bir şeyler yaptım, başkaları için. Başkaları mutlu olsun diye sonra düşündüm ben niye kendim için bu hayatta bir şey yapmıyorum, iyi ki blogumu o gece açmışım ve buradaki güzel insanlarla tanışmışım.

Güzel olmayan insanlardan bu yazımda bahsetmeyeceğim çünkü onların artık hiç bir şekilde benim hayatımda yerleri yok. Ama yine de onlara teşekkür ediyorum, bana ilham kaynağı oldukları için. Burada tanıdığım iyi insanlara ise gerçekten yürekten bir teşekkür ediyorum. Çünkü gerçek hayatta belki de bulamayacağınız dostluklara burada sahip oldum. Blog dünyası farklı bir dünya, buraya yeni yeni gelmeye başlayan, çoğu bloggera özenen blog yazmak isteyenlere söyleyeceğim; emek verip bir yerlere gelmeye çalışın, kimsenin üzerine basıp, blog hileleri yapıp bir yere varamazsınız, yarın öbür gün söner gidersiniz sadece yaptığınız kötü şeylerle anılırsınız. Bu da kötü bir durum bence önemli olan şey insan kalabilmek, çoğu kişi bunu beceremese de gönüllere ulaşmayı hedefleyin. Doğru, dürüst bir şekilde blog dünyasında yer alın inanın bu şekilde olduğunuz da hem gerçek blog yazarları hem de iletişimde olduğunuz markalar sizi gerçekten sevecekler, sizinle çalışmalar yapacaklardır. Gerçek blog yazarları demişken; herkesin kendini gerçek blog yazarı saydığı bir blog dünyasındayız, hatta blog yazarı olmadığı halde özene özene, bağıra çağıra ben blog yazarıyııııım diyenlere de çok prim vermeyin:) 


Unutmayın; Siz hiç bir sarrafın bağırdığını duydunuz mu? Kıymetli malı olanlar bağırmaz. Domatesci, biberci bağırır da kuyumcu bağırmaz. Eskici bağırır ama antikacı bağırmaz. İnsan bağırırken düşünemez. Düşünemeyenler ise hep kavga içindedir..

Herkese güzel günler diliyorum:)



12 yorum:

  1. Nice 6 yıllara inşallah. Blogunun doğum günü kutlu olsun. Yazdıklarına da tamamen katılıyorum. Blog yazmak bir gönül işi. İçinden geliyorsa yapabilirsin , hile hurda ile hiç bir şey olmaz. Dilerim daha çok gönül vermiş insan blog yazar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :) insallah dediğin gibi olur.

      Sil
  2. Yasemincim ne güzel yazmışsın blog yaşn kutlu olsun :-)) sen benim ilk tanıştığım bloggersın sevgiler canım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler İremcim:) seni tanıdığıma çok memnunum tatlım:)

      Sil
  3. ha ha süper yazmşsın canım katılıyorum :) bu arada vay maşallah nice yıllara sana da bana da :) blog yazmak hayatımzın odak noktası olmuşken :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nice yıllara canım sana da :) blog yazmak dediğin gibi hayatımızın odak noktasında :) sevgiler

      Sil
  4. nice yıllara canım severek okunuyorsun sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım sen de aynı şekilde :) sevgiler

      Sil
  5. Kutlarım canım seni :) daha nice blog yaşların olsun inşallah🙏❤️ Nede güzel yazmışsın 👍

    YanıtlaSil
  6. Nice 6 senelere diyelim ozaman 😘😘 takipteyimm :)

    YanıtlaSil