27 Kasım 2017 Pazartesi

Softtoplus Yüz Maskesi Deneyimim


Herkese mutlu günler dilerim. Bugün sizlere ilk kez tanıştığım bir markadan bahsetmek istiyorum. Softtoplus cilt bakımı markası yeni tanıştığım bir marka. Çay ağacı özlü yüz maskeleri ile ilk kez ürünlerini denedim. Çay ağacı bildiğiniz gibi cilde faydalı bir bitki. Bu yüz maskesinin içinde de bu bitki yer alıyor.







Maske uygulamalarını çok seviyorum. Cildime haftada iki kez cilt bakımı maskeleri uyguluyorum, cilt bakımında yüz maskelerinin çok etkili olduğuna inanıyorum. Softtoplus'ın yüz maskesi kağıt maske şeklinde. Cildinize uygularken göz ve dudaklarınız dışarda kalacak şekilde maskeyi cildinize uyguluyorsunuz. 30-40 dakika civarında cildimde bu maskeyi beklettim. Kötü bir kokusu yok, çok kıvamlı bir maske bu yüzden de uzun süre cildim de beklettim.




Cilde yararlarına gelecek olursam; cildimi temizleme ve ferahlatma etkisini beğendim, tabi ki cilt bakımı ürünlerinin bir seferlik kullanımda etkileri olduğunu düşünmüyorum, uzun süreli kullanım gerekiyor. Tek seferlik kullanımlı, kağıt maskeleri seviyorsanız bu maskeye şans verebilirsiniz. Cildi yağlardan, kirlerden, makyaj kalıntılarından arındırıyor, uygulama sonrasında maskenin cildimde kalanını iyice cildime yedirdim, gözeneklerimde ki ferahlatıcı etkisi hoşuma gitti. Uygulamam sonrasında yumuşacık bir cildim oldu. Softtoplus'a bu ürünle beni tanıştırdıkları için teşekkür ederim.



4 yorum:

  1. bende de var henüz kullanmak fırsatım olmadı artık kullansam iyi olacak :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kullan tabi ki en kısa sürede canım güzel bir ürün :)

      Sil
  2. Soyulabilen maskelerdense kağıt maskeler benim de tercihim şu sıralar..

    YanıtlaSil