6 Kasım 2017 Pazartesi

Yves Rocher Brillance Normal Saçlar İçin Parlaklık Veren Şampuan



Yves Rocher'in duş jellerini severek kullanan birisi olarak, şampuanlarını ilk defa denedim ve bu yazımda size severek kullandığım Brillance şampuanlarından bahsedeceğim.

İçeriğinde organik sefa çiçeği bulunan bu şampuanın kokusu çok güzel. Kokusu güzel olduğu kadar etkileri de çok iyi. Saçları parlaklaştıran, dış etkenler nedeni ile cansızlığını kaybeden saçları canlandıran bir etkisi var. Uygularken ıslak saçlarıma döküp, köpürtüp duruladım. Saçlarımdaki yumuşacık etkisini, parlaklaştırmasını beğendim. Dermatolojik kontrol altında test edilmiş, doğada çözünebilen formüllere sahip bir ürün. %98 doğal içeriğe sahip formülü silikon, paraben ve renklendirici içermemesi de en sevdiğim özelliklerinden oldu. Bitkisel formüllü, organik ve parabensiz ürünleri sevenlere kesinlikle tavsiye edeceğim bir şampuan.

Bu ürün yaseminkokuluevent da hediye edilmişti, Yves Rocher'e bu güzel ürünle beni tanıştırdıkları için çok teşekkür ediyorum. 




6 yorum:

  1. yves rocherın şampuanlarını hep merak etmişimdir, bu arada bloğuma beklerim çekilişime de :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gelicem tatlım :)
      kesinlikle bu şampuanı denemelisin

      Sil
  2. ben bitirdim bile çoktan harika kokuyor bir de.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba , blogunuzu yeni keşfettim :) takibe aldım hemen :) blgum ilginizi çekerse banada beklerim :) bu şampuanıda çok merak ediyorum gerçekten :) teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavsiye ederim bu ürünü :) tabiki hemen bakıyorum :) sevgiler ben tesekkur ederim.

      Sil