23 Aralık 2017 Cumartesi

Gönül Kahvesi'nde Biricitle Yeni Yıl Hediyeleşmesi (yaseminkokuluevent)



Herkese harika bir hafta sonu diliyorum. Bugün sizlere geçen cumartesi günü düzenlemiş olduğum, bloggerlar ile beraber yeni yıl hediyeleşmesi yaptığımız, Gönül Kahvesinin harika lezzetleri ile tanıştığımız ve Türkiye'nin önde gelen markaları ile bir arada olduğumuz Yasemin Kokulu Event'dan bahsedeceğim.

Gönül Kahvesi Kale Center şubelerinde düzenlediğim blogger davetimde bizlere  Gönül Kahvesi'nin ikramları oldu. Menülerinde tatlıdan tuzluya kadar bir çok çeşidi bulmanız mümkün. Gönül Kahvesi daha öncede çok sık gittiğim yerlerden birisi, annemle de beraber gittiğim bir cafe olduğu için benim için özel bir yere sahip, Türk kahveleri enfes. Kesinlikle yolunuz düşerse uğramanız gereken mekanlardan birisi. Türk kahvelerinin dışında, diğer kahve çeşitlerini de mekan da bulabiliyorsunuz. Personelleri çok sıcak, yiyecekleri lezzetli, kahveleri ve çayları ise gayet güzel. Tavsiye edeceğim kafelerden birisi. 


Pastaları da çok güzeldi, tatlı çeşitlerini de cafelerinde bulabiliyorsunuz. 1993 yılından beri gıda sektöründe olan, 2002 yılından beri de 'Gönül Kahvesi' markaları ile yollarına devam eden, bu kafe butik bir kahve evi. İstanbul ve İstanbul dışında çok sayıda şubeleri bulunuyor.  









Dünya Kalite Ödülü - (16 Aralık 2015) sahip olan Gönül Kahvesi, Lob’In World tarafından düzenlenen 2015 World Quality Awards bünyesinde “Türkiye’nin Tek Butik Kahve Evi ve En iyi Franchise Sistemi” seçilmiş.  Bizleri harika şekilde ağırladıkları için Gönül Kahvesi'ne ve ekibine, Kale Center şubesi müdürleri Barış Bey' e çok teşekkür ediyorum. Personelleri güler yüzlü, hızlı, çok sıcak bir şekilde, dört dörtlük bir biçimde bizleri ağırladılar. 

Blogger davetimde Minval Yayınları ve değerli yazarları Çağatay Dikmen'de bizlere kitapları 'Beklerken Seni'yi isimlerimize özel olarak imzaladı, gönül gözümüzün hep açık olması dileğiyle :)





Etkinliğimde blog yazarı arkadaşlarım ile kendi aramızda yeni yıl hediyeleşmesi de yapmıştık. Ben çok sevdiğim Eyminin Mutfağı, Emelciğim ile eşleştim. Kendisinin bu güzel hediyeleri için çok teşekkür ediyorum :)






Etkinliğimde giydiğim omuz detaylı kadife elbisemi Patırtıcom alışverişimde almıştım, elbisem çok sorulduğu için yazımda da belirteyim :)




Blogger Davetime sponsor olup yeni ürünleri ile bizleri tanıştıran markalar ve bloggerlar ile eğlenceli fotoğraflarımızı yazımın devamında okuyabilir, markaları ve ürünlerini inceleyebilirsiniz.


Vissmate temizlik ürünleri ile bizimleydi, yorumlarım blogumda olacak.


Otacı sevdiğim markalardan birisi, bitkisel şampuanları ile bizimleydi, daha öncede severek kullanmıştım.






Lrougeilkadım ürünleri anne ve bebek ürünleri ile bizimleydi. İntim jellerini meraktayım, bebek şampuanlarını da yeğenim kullanacak. 




Restorex markası saç tiplerimize özel şampuanları ile bizimleydi. Sevdiğim markalardan birisi daha öncede şampuanlarını kullanmıştım.




Dr. Oetker yepyeni ürünleri ile aramızdaydı. Mutfağımızdaki lezzetlerin ortağı olan severek ürünlerini kullandığım Dr. Oetker'in kutlama pastalarını da deneyeceğim:)




Hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka olan TTmask yüz maskelerini ise denemek için sabırsızlanıyorum, yakında blogumda yorumlarım da yer alacak.




En kısa zamanda okuyacağım 'Beklerken Seni' kitabını, Minval Yayınlarına ait bu güzel kitabı Çağlayan Dikmen yazmış bizlere özel olarak da imzaladı. 



Blogger davetime sponsor olan markaların sosyal medya sayfalarına aşağıdan ulaşabilirsiniz, destekleri için çok teşekkür ediyorum.

1-Mekan Sponsoru: Gönül Kahvesi http://www.gonulkahvesi.com.tr/ instagram https://www.instagram.com/gonul.kahvesi/
2-Dr. Oetker http://www.droetker.com.tr/tr-tr/index.html instagram https://www.instagram.com/droetkerturkiye/
3-Otacı http://www.otaci.com/ instagram https://www.instagram.com/otacibitkisel/
4- Restorex http://restorex.com.tr/ instagram  https://www.instagram.com/restorex_turkiye/
5-Vissmate http://www.vissmate.com.tr/ instagram https://www.instagram.com/vissmateturkiye/?ref=badge
6-Ttmask https://www.ttmaskturkiye.com/ instagram https://www.instagram.com/ttmask_turkiye/
7-Minval Yayınları http://www.minvalyayinlari.com/ https://www.instagram.com/minvalyayinlari/ 

8-LRouge İlk Adım http://www.lrougeilkadim.com/ instagram:https://www.instagram.com/lrougeilkadim/


Davetime katılan tüm blog yazarı arkadaşlarıma davetime katıldıkları için çok teşekkür ediyorum, eğlenceli görüntülerle sizleri başbaşa bırakıyorum, mutlu hafta sonları, şimdiden mutlu yıllar :)) 

*BİRGÜLÜN LEZZETLERİ http://birgulunlezzetleri.blogspot.com.tr/
*EMELİN MUTFAĞI http://eymininmutfagindan.blogspot.com.tr/
*EVİN TEK KIZI MONA http://senbenvehayat.blogspot.com.tr/
*İLKNURUN DÜNYASI http://www.ilknurundunyasi.com/
*MADAM EMİNE http://www.madamemine.com/
*MARİNDEN TARİFLER http://www.marindentarifler.com/
*PİNKY FASHİON BEAUTY http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com.tr/
*SOSYAL ANNEYİM http://www.sosyalanneyim.com/
*SAFAGIN DÜNYASI http://www.safagindunyasi.com/
*YEŞİMLE HER TELDEN https://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/

*SORANANNE http://sorananne.com/



Etkinliğimin instagram paylaşımlarını bu linkten görebilirsiniz.  

https://www.instagram.com/explore/tags/yaseminkokuluevent/














































































































10 yorum:

  1. Harika bir gündü emeginebsaglik tatlim

    YanıtlaSil
  2. Etkinlik bahane sohbet,muhabbet şahane.. Benim için çokkk keyifli bir gündü.. Yasemin nazik davetin ve emeklerin için bir kez daha teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim içinde çok keyifli bir gündü çok teşekkür ederim iyiki geldin :)

      Sil
  3. Yine çok keyifli bir buluşma.oldu. emeğine sağlık. Davetin icin tekrar teşekkür ederim
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Harikasın canım herşey içşn teşekkür ederim. Blog yazımda kullanmak üzere Sayfandan bir kaç resim alabilirmiyim. Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ben cok tesekkur ederim tabiki :) sevgiler tatlım

      Sil