25 Aralık 2017 Pazartesi

Huncalife Ürünleri ile Yaptığım Mavili Makyaj :)




Herkese mutlu haftalar diliyorum, 2017'nin  son haftasındayız, umarım güzel insanlarla karşılaşıp, güzel haberler aldığımız bir hafta ile bu yılı kaparız. Bugün sizlere Huncalife ürünleri yaptığım makyajımdan bahsedeceğim. Bildiğiniz gibi Huncalife yazın düzenlediğim Biricitle Yaza Merhaba Blogger Davetimde sponsor markalardan birisiydi. Hunca markasının senelerdir ürünlerini severek kullananlardanım bende. Makyaj ürünlerini de daha önce denemiştim. Bu yazımda mavi tonlarında uyguladığım, mavi göz farları ile yaptığım makyaj uygulamasını göstereceğim sizlere.




Kullandığım ürünlerin hepsi Huncalife'a ait. Özellikle Carmina rimellerini çok seviyorum :) Blogumda da buradan okuyabilirsiniz deneyimimi. Makyajımı yaptığım zaman sonbahar başlangıcı olduğu için fondoten kullanmadım, pudra ve allıklarını uyguladım. 






Kullandığım Huncalife göz farının adı; derin mavi bakışlar. Gerçekten de farklı bir derinlik kattı makyajıma. Huncalife pudram amber bej, koyu tenlilerin tercih edebileceği bir renk tonu. 








Makyajımın duruşu ise bu şekildeydi. Mavi rengi gözümün alt kısmına incecik uyguladım, maviyi ve gözlerimi daha çok vurgulamak için. Rujumda ise ten rengi tonu kullandım makyajıma uyması ve doğal durması için. Makyaj örnekleri yazılarıma yine devam edeceğim, başka bir yazıda görüşmek üzere :)





8 yorum:

  1. Gerçekten adına uygun olarak derin mavi bakışları ortaya çıkmış💙

    YanıtlaSil
  2. Özellikle bu allık favorim. Hangi ürününü sipariş girdiysem memnun etti beni <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. allık benim de favorim ama geçen gün kırıldı, bu makyajı önceden yapmıştım:) cok güzel rengi ve durusu da Huncalife ürünlerini seviyorum bende canım

      Sil