24 Aralık 2017 Pazar

Vissmate Ürünleri Deneyimim



Herkese mutlu pazarlar. Pazar günü çoğunluk için temizlik günü:) Yazımda tam pazar gününe denk geldi. Ben her gün temizlik yapıyorum, evimde bir pisi pisi olduğu için hijyene daha çok dikkat ediyorum sanki evde bebeğim varmış gibi:) Vissmate ürünlerini ise; bir kaç yıldır severek kullanıyorum. Bildiğiniz gibi marketlerde de satılıyor, kolay ulaşabiliyorsunuz. Favorilerim arasında çamaşır suları var. Kaç kutu bitirdim ben bile bilmiyorum sayısını:) 





Vissmate çamaşır sularının en sevdiğim özelliği ise; çamaşır suyu gibi kokmaması. Çünkü çamaşır suyu kokusunu hiç sevmiyorum. Bu açıdan tavsiye edeceğim bir ürün. Bu kokudan rahatsız oluyorsanız Vissmate markasının çamaşır sularını denemelisiniz mutlaka.

Geçtiğimiz hafta düzenlediğim blogger davetinde de Vissmate ürünleri ile bizimleydi. Arap sabunlu Vissmate ve ürünleri ile bizleri tanıştırdılar. Vissmate Arap Sabununu daha önce de denemiştim, kokusu mis gibi. Özellikle yerlerde kullanıyorum ben. Temizlik kovamın içine iki ölçek atıp uyguluyorum. Kokusu harika uygularken hissediyorum, temizlik kokusu gibi beyaz sabun kokusu. Tuvalet ve banyo da da bu ürünü kullanıyorum. Denemediyseniz bu ürünü de marketten alacaklarınız arasına ekleyin. 

Vissmate Slikonlu Temizleyici ise, tozlar için ideal bir ürün tv ünitesini silerken en büyük yardımcılarımdan birisi. Ben ocağımda da kullanıyorum kokusu çok hoşuma gidiyor :) Sprey şeklinde olması da kullanım rahatlığı sağlıyor. Eğer Vissmate ürünlerini denemediyseniz mutlaka denemelisiniz, sitelerinden de ürünlerini detaylıca inceleyebilirsiniz.





2 yorum:

  1. Çamaşır suyunu severek :) kullanıyorum. Başak burcuyum çamaşır suyu elimin altında olmalı :)

    YanıtlaSil