21 Ocak 2018 Pazar

Biten Saç Bakımı ve Kozmetik Ürünlerim



Herkese mutlu pazarlar. 2018'in ilk bitenler yazısı bu yazım, 2017'de bitenlerde denilebilir :) daha bitenler için ayırdığım bir poşet dolusu ürün var onu da ilerleyen günlerde yazacağım. Biten Saç Bakımı ve Kozmetik Ürünlerimden bahsedeceğim bu yazımda. Özellikle şampuan, saç bakımı ürünü ve vücut/duş jeli gibi ürünleri çok kullanan birisiyim. Birisi bitiyor birine başlıyorum da denebilir:) Bu yazımda güneş kremi ve güneş yağları da var. Bu yaz bitenlerden. Yazımda yer alan markalar, Bioblas, Acnecinemide, Otacı, Palmolive, Yves Rocher, Pantene, Alessandro, White Go, Lr, Colgate, Thalia, Bioderma, Avene ve M. Asam






Bioblas Üzümçekirdeği Ekstreli Şampuan; Bioblas markasının şampuanlarını severek kullanan birisi olarak bu ürünü çok beğendim, dökülmeye karşı etkili, detaylı yorumlarımı buradan okuyabilirsiniz.

Acnecinemide Krem Jel; özellikle sivilceli, akneli bölgeler için tavsiye edeceğim ürünlerden. Ben vücudumdaki bazı bölgelere ve yüz bölgeme de bazı zamanlarda uyguluyordum, sevdiğim ürünlerden bu bitirdiğim 3. ya da 4. ürünleri olabilir. Yorumlarıma buradan ulaşabilirsiniz, çok önce yazdığım bir yazım.

Pantene Köpük; Pantene'nin yeni ürünlerinden belki kullanmışsınızdır sizde tavsiye edeceğim ürünlerden, detaylı yorumumu buradan okuyabilirsiniz.

Pantene 3 Dakika Mucize Nem Terapisi Kremi; saçları 3 dakika içinde harika bir yapıya sokan bir saç bakım kremi, yorumumu buradan okuyabilirsiniz, tavsiye edeceğim saç bakım kremlerinden.


Otacı Bitki Özlü Şampuan; Severek kullandığım bir şampuandı yazın kullanmıştım, bitkisel ürün severlere önerebilirim, güzel bir ürün. 




Palmolive Çilekli Duş Jeli; harika bir aromaya sahip, tavsiye ederim çilek kokusunu sevenlere. Ben beğenerek kullanmıştım. 

Yves Rocher Duş Jeli; Severek kullandığım duş jellerimden birisiydi. Bu da sanırım ikinci kez kullandığım bir üründü. Yorumumu buradan okuyabilirsiniz.

Yves Rocher 40 kullanımlık Duş Jeli; 100 ml olmasına rağmen 400 ml kullanabildiğiniz bir minnak ürün, detaylı yorumumu buradan okuyabilirsiniz.

Alessandro Hand Spa; özellikle tırnaklarını uzatanlara kırılmaları önleyecek, içeriğindeki yağlarla tırnak ve ellerinize bakım yapmanızı sağlayacak harika bir ürün. Tavsiye ederim.

Thalia Saç Bakım Maskesi; minik tüpü içinde saçlar için kullanabileceğiniz bir ürün. Zeytin yağı içerikli. 

Lr Micro Silver Diş Macunu; Lr ürünlerini duymuşsunuzdur mutlaka, diş macunlarını duydunuz mu? Ferahlatıcı etkili ve güzel bir diş macunu kullanmadıysanız deneyin mutlaka. 

White Glo Diş Macunu; bu diş macunu da ferahlatıcı ve beyazlatıcı etkiye sahip, tavsiye ederim. 

Colgate Diş Çalkalama Suyu; en sevdiğim ürünlerden birisi, diş etleri için ve ağızdaki ferahlık için tavsiye ederim. 





Geçen yaz bitirdiğim güneş ürünleri arasında ise Avene, M. Asam ve Bioderma markaları yer alıyor.

Avene 50 Faktör Güneş Koruyucu Losyon Krem; çok sevdiğim ürünlerden birisi oldu, detaylı yorumumu buradan okuyabilirsiniz. Lazere gittiğim için bacaklarımda uyguladığım bir üründü.

Bioderma Güneş Koruyucu Sprey Yağ 30 Faktör; kollarım ve sırtımda, omuzlarımda uyguladım, önceki yıllarda da bacağıma uyguluyordum. Harika bir bronzluk sağlıyor.

M. Asam Yüz Bakım 30 Faktör Güneşten Koruyucu Krem; kesinlikle muhteşem bir güneş koruyucu ve yüz bakım ürünü. Hemen emilim sağlıyor, kokusu harika, çok tatlı bir bronzluk sağlıyor tavsiye ederim. Buradan yorumlarımı okuyabilirsiniz.



Biten ürünlerim bu seferlik bu kadardı, başka bir bitenler yazısında görüşmek üzere :)





2 yorum: