11 Ocak 2018 Perşembe

Moderya.com Bambu Pijamaları ile Tanıştınız mı?



Herkese güzelliklerle dolu bir akşam diliyorum. Bu yazımda sizlere yeni tanıştığım bir alışveriş sitesinden bahsedeceğim. Moderyacom'u daha önce duydunuz mu? Ben ilk kez alışveriş yaptım. Türkiye'nin en genç ve yeni e-ticaret markalarından biri olan moderya.com 2017 Aralık ayından itibaren e-ticaret sektörüne geçmiş bir marka. 

Kadın ve erkek giyimi ürünleri ile hem kaliteli hem de şık ürünleri sitelerinde bulunduruyorlar. Moda ve giyim markaları ile kaliteyi, müşterileri için hızlı ve en iyi hizmeti alabilecekleri bir alışveriş keyfini düşünmüşler. Ben yaptığım alışverişte bambu giyim kategorisinde yer alan pijamalarından da aldım. 

İyi ki almışım dediğim ürünlerden bu pijama takımı. 




Bambu iplik bildiğiniz gibi bambu ağaçlarından elde edilen bir doğal lif. Konforlu ve hijyenik kullanımının yanı sıra doğal serinlik hissi de veren bambu kumaşı, vücudun nefes almasını sağlayıcı bir özelliğe sahip. Bambu ürünler de bu nedenle sağlıklı diyebileceğimiz özellikte ürünler. Moderya sitesinde yer alan bambu pijamamım hem modelini hem de kumaşının özelliğini de içermesini çok beğendim. Görselinde gördüğüm şekilde geldi ve bambu kumaşa sahip. Diğer bambu pijama modellerine de sitelerinden ulaşabilirsiniz. Kesinlikle moderya.com'un bambu ürünlerini tavsiye ederim mutlaka kendinize, eşinize ve çocuğunuza alın. 
















Yaptığım alışverişimde aldığım diğer ürünlere gelecek olursam; jean pantolon, siyah dantel kol detaylı elbise, kedili sweat, gri bluz, lacivert kışlık klasik pantolon aldım. Hepsi gerçekten kaliteli ve şık bulduğum ürünler oldu. Siyah kol dantel detaylı triko elbisem bu kışın trendleri arasında yer alıyor. Triko elbiseler bildiğiniz gibi 2017 kışından bu yana trend ürünler arasında. 2018 de de bu trendi göreceğiz bence. 


Kadın giyim bölümünde pantolondan elbiselere, bluzdan kazaklara, hırkalardan ceketlere kadar değişik kategorilerde ürünleri bulmanız mümkün. Moderya sitesinde hem kadın, hem erkek hem de çocuklar için giyim ürünleri bulabilirsiniz. Özellikle pijama takımlarına bakmanızı öneririm. Başka bir alışverişim yazımda görüşmek üzere.



6 yorum:

  1. Hayırlı olsun yeni site canım hepsi çok güzel bambu pijamaca çok iyiymiş güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  2. yeni ve ismini ilk defa duyduğum bir site canım bakıcam :)

    YanıtlaSil
  3. bambu çok sağlıklı güle güle giy benim de gelseydi siparişler bi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok saglıklı canım bambu ürünler. tesekkur ederim insallah en kısa zamanda siparişin gelir seninde :) neler aldın meraktayım

      Sil