14 Mart 2018 Çarşamba

Büyük Beden Giyim'in Adresi: Bicadde




Herkese mutlu günler dilerim. Bugün sizlere büyük beden kıyafet arayanlara yönelik bir yazı hazırladım:) Bicadde'yi duydunuz mu? Ben yeni tanısıyorum. Büyük beden kıyafet bulmak oldukça zordur. Bir zamanlar 90 kilonun üzerinde olduğum için bunu çok iyi bilenlerdenim. Kilolu olmak zaten toplumda ayrıca bir baskı nedeni olmakla beraber istediğiniz kıyafeti de bulamıyorsunuz, istediğiniz gibi şeyler üretilmediği için çok şikayetçi bir durumda kalıyorsunuz. Bicadde'de ise farklı tarzlarda büyük beden giyim ürünlerini bulmanız mümkün. Çeşitler oldukça fazla, bu çok iyi bir şey çünkü balık etli hanımlarda güzel giyinmeli. Seçenekler arasında istediklerini seçebilmeliler diye düşünüyorum. 



Elbiseler, tunikler, bluzlar, hırkalar, trikolar, t-shirtler, abiyeler, elbiseler istediğiniz herşey var bu sitede. Tesettürlü hanımlar içinde modeller bulunuyor. Büyük bedene dair tüm giyim ürünlerini bicaddede bulabiliyorsunuz.

Geçtiğimiz hafta katıldığım etkinlikte de bu güzel büyük beden bluz tunik hediye edilmişti. Bana göre epey bol ama teyzem giyecek, çok teşekkür ediyorum armağanları için. 





Herkese güzel haberler aldığımız bir gün diliyorum, başka bir yazımda görüşmek üzere:)




8 yorum:

  1. büyük beden bulamayanlar için güzel bir seçenek :)

    YanıtlaSil
  2. Çok hoş modeller seçmişsin.Bluzuna ve özellikle kelebeklerine bayıldım :) Güzel günlerde kullan canımmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok guzel elbiseler bluzlar var canım :) teyzem kullanacak bana asırı derecede bol geldi:)

      Sil
  3. Hazır siteyi ziyaret etmişken ben bir bakayım ne var ne yok tam benlik bir konu :)

    YanıtlaSil
  4. öyleyse teyzemiz güle güle kullansın :D

    YanıtlaSil