8 Mart 2018 Perşembe

Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun..


Bugün kadınlar günü.. Hani o aldattığınız, dövdüğünüz, sözlü ve fiili şiddet uyguladığınız, tecavüz ettiğiniz, öldürdüğünüz kadınların günü.. duygularını, düşüncelerini, zekasını ve yapabileceklerini küçümsediğiniz, değer vermediğiniz kadınların günü.

Evde de çalışan, dışarda da çalışan hiç bir yerde hak ettiği saygıyı ve sevgiyi bulamayan kadınların günü.. çalıştığı işyerinde erkek bir personelle aynı görevde olduğu halde daha düşük maaşlara layık gördüğünüz, sofranızda yeri hep öküzünüzden sonra gelen kadınların günü bugün. Her küfrünüzde 'kadın' ve 'anne' kavramlarını kullanıp, her yerde aşağılamaya çalıştığınız kadınların günü.

Evde de çalışsa, anne de olsa, dışarda da çalışsa bir türlü kimseye yaranamayan, sürekli ezmeye çalıştığınız kadınların günü. Hani hem mutfakta iyi olmalı, hem yatakta iyi olmalı, herşey de iyi olmalı dediğiniz kadınların günü bugün. Oysa kadın öyle güzel bir renktir ki; siz ona hangi rengi layık görürseniz hayatınızı o renge boyar.. Tüm kadınlarımızın layık oldukları değeri gördükleri, sevgi ve saygı gördükleri ve çok mutlu oldukları zamanların olması dileğimle, dünya kadınlar gününüz, günümüz kutlu olsun..




8 yorum:

  1. Teşekkürler biricit. Sizin de kadınlar gününüz kutlu olsun. Kadınlar hakkındaki temennilerinize gelince, hiç ümit yok ama yine de inşallah diyelim. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim Rabia Hanım, ben de kadınlar gününüzü kutlarım. İnsallah diyelim sevgiler

      Sil
  2. kadın hayattır, kadınlar günümüz kutlu olsun...

    YanıtlaSil
  3. Kadınlar günümüz kutlu olsun Yasemincim sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  4. Tam yerine oturan hislerimi anlattığın bir yazı olmuş canım teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  5. Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun.

    YanıtlaSil