1 Haziran 2018 Cuma

Zehrayla Yaza Merhaba Blogger Daveti



Herkese mutlu cumalar dilerim. Geçen pazar günü katıldığım, Zehrayla Yaza Merhaba blogger davetinden bahsedeceğim bu yazımda. Herşeyden Bir Tutam blogunun sahibesi Sevgili Zehra'nın düzenlediği blogger daveti çok güzel ve eğlenceli geçti, yeni tanıştığım blog yazarları ile de beraberdim. Yeni markalarla bir araya geldiğimiz, daha önceden severek kullandığımız markalar ile de bir arada olduğumuz bir buluşmaydı.








Mineaderm markası cilt bakım ürünleri ile bizimleydi. Mineaderm marka yetkilisi Üzeyir Bey bizleri markaları hakkında bilgilendirdi ve sorularımızı cevaplandırdı. Güneş kremi ve bakım kremlerini meraktayım, cilt bakım ürünlerini oldukça çok kullanan birisi olarak deneyimleyeceğim.






Prozinc yetkilisi Esma Hanım bizimleydi. Bizleri ürünleri hakkında bilgilendirdiler, zaten daha önce de ürünlerini severek kullananlardan biriyim. Özellikle yaz bakımı serisi ürünleri çok iyi, şampuan ve saç bakım spreylerini bu serinin kesinlikle tavsiye ederim. 









Fantagirro, HerşeydenBirTutam, İremGökçeComSiyahBeyazBirHayatBuMakyaj DeneyimleriEvinTekKızıMona  ve BeautybyFunda aynı karelerde.. Herşeyden Bir Tutam blogun sahibi Zehra ve Siyah Beyaz Bir Hayat Bu blogun sahibi Kübra ile yıllardır, sanırım 7 yıl oluyordur, bir araya gelmeden sadece bloglarımızdan tanışıyorduk, farklı şehirlerde olduğumuz için ilk defa yanyana gelebildik, tanıştığımıza çok memnun oldum, tabi ki yeni tanıdığım blog yazarı arkadaşlarım ile de :)



Zehracığım bizlere bir sürü sürprizler hazırlamıştı, detaylar sonraki yazımda yer alacak. Bütün sponsor olan markalara ve bizleri bir araya getiren Herseyden Bir Tutam'a bu güzel gün için teşekkür ederim.


Hayal Cafe Bistro'da gerçekleşen bu blogger daveti için mekan gerçekten harikaydı. Türk Sineması'nın en ünlüleri ve sevdiklerimiz duvarlarda en güzel sözleri ile yer almışlar, İzmit'e yolunuz düşerse mutlaka gitmeniz gereken yerlerden birisi. Çok beğendiğimi söyleyebilirim, cafenin fiyatları da gayet uygundu.




















2 yorum:

  1. Mekan detayları da en az sizin kadar güzelmiş...Parka gidecekmiş iki gözümün çiçeği :)))))

    YanıtlaSil