1 Temmuz 2018 Pazar

Sansiro Romance Serisi Losyon&Vücut Spreyi&Parfüm Deneyimim



Herkese mutlu pazarlar dilerim. Temmuz ayının ilk yazısı harika kokularla dolu olsun istedim. Yeni bir aya giriyoruz, umarım herşey iyi olur, iyi insanlarla bir arada oluruz. Sansiro ürünlerini daha önce de denemiştim özellikle vücut spreyleri kurtarıcı. Vücut ve el losyonlarını ise ilk kez deneyimledim. Vücut spreyi ve losyonlarının bende ki serisinin adı 'Beauty Romance'. El ve Vücut losyonları ekstra gliserin içerikli aynı zaman da da parfümsü bir kokusu var bende olan amber içeriyor. Temiz ve ferahlık veren çiçeksi bir kokusu var. Vücut losyonları genelde yağlı his bırakır ve ciltte emilmesi uzun süre sürebilirken; Sansiro'nun bu ürünü kolayca emilim sağlıyor bu özelliğini çok beğendim. Cildim tarafından hemen emildi ve anında nemlendirme sağladı. Çok başarılı buldum.

Sansiro Beauty Romance Vücut Spreyi oldukça ferahlatıcı bir kokuya sahip, içeriğinde de amber ve anglaise kreması bulunuyor çok sevdim kokusunu. Gün boyu uyguluyorum, temiz ve ferah hissediyorum.  İkisinin detaylı içeriğinde de hem vücut spreyi hem de vücut losyonunda; kehribar, anglaise kreması, kiraz, vanilya, sandal ağacı bulunuyor.


Sansiro K88 Kadın Parfümü; kokusu harika ve ağır bir koku değil.


Üst notalarda baharatlar ve portakal çiçeği,orta notalarda vanilya ve gül,alt notalarda sandal ağacı, paçuli ve kehribar bulunuyor. Tam bir yaz kokusu diyebilirim, çiçeksi ferah bir parfüm. Sansiro ürünlerini denemediyseniz Beauty Romance Serisini ve K88 parfümlerini mutlaka deneyin derim. Sansiro'nun bu ürünleri ile Bloggerın Önerileri blogger davetinde tanışmıştım, çok teşekkür ederim. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder