20 Şubat 2019 Çarşamba

Petimce.com Alışverişim



Herkese mutlu günler dilerim. Bugün sizlere yeni keşfettiğim bir petshop online markasından bahsedeceğim. Kedim, minnak oğlum Black Mirror'ı tanımayan yoktur sanırım özellikle instagram sayfamda fotoğraflarını paylaşıyorum:)





Kedim için mama seçerken bu sefer internet üzerindeki siteleri inceleyip, internetten sipariş vermek istedim. Petimce.com'da evcil hayvanlarınız için hemen hemen her şeyi bulabiliyorsunuz. 

Kedi, köpek, kuş, akvaryum, kemirgen ve sürüngen bölümleri bulunuyor sitede. Kedilerle ilgili bölümlerinde kedilerle ilgili aradığınız şeyleri bulabiliyorsunuz.  








Kedi mamalarından kedi kumlarına, kedi kafeslerinden kedi tuvaletlerine, kedi tırmalamalarından konserve mamalarına, kedi ödüllerinden kedi yataklarına,  kedi tasmalarından kedi oyuncaklarına, kedi taşıma çantalarından kedi mama ve su kaplarına kadar herşey bu sitede satılıyor. Üstelik 75 TL ve üzerine kargo da ücretsiz. Petimce.com güvenli alışveriş ve hızlı kargoları için tavsiye edeceğim bir pet ürünleri sitesi. Black Mirror da Natures Protection mamalarına çok sevindi:) Yine tercih edeceğim bir site. Başka bir alışveriş yazımda görüşmek üzere.



3 yorum:

  1. Oh afiyet olsun paşama 😚

    YanıtlaSil
  2. Önerinle bende Petimce' yi tercih ettim. Afiyet olsun Black Mirror' a .

    YanıtlaSil
  3. Ne tatlı bir şey o ...canım ...pozlarını yesinler...ben de en son kumu ve mamayı ordan getirttim ve memnun kaldım kızım da memnun kaldı ...sevgilerimle...

    YanıtlaSil