16 Mayıs 2019 Perşembe

Biten Kozmetik Ürünlerim




Çok güzel haberler aldığımız, musmutlu günler olsun:) Uzun zamandır yazmadığım ama seri halinde yazdığım 'biten kozmetik ürünlerim' yazılarıma bir yenisini ekledim. Ardarda bir kaç yazım bu şekilde devam edecek. Hatta o kadar uzun zamandır bu yazılarımı yazmamışım ki saçımın rengi tamamen değişti ama bu yazımda daha önceki saç rengim olan kahve rengi ve tonlarını yaptığım kullandığım boyayı bile görebileceksiniz. Yani demek ki bu yazılarımı eski oturduğum evimde hazırlamaya başlamışım:) Düşünün taşındım Beylikdüzü'nde yaşıyorum ama fotoğraflarımı eski evimde çekmişim:) Ve ancak fırsat bulup yazabiliyorum, biten kozmetik ürünleri yazılarımı oldukça çok seviyorsunuz, umarım ürünler hakkında az da olsa size fikir verir yazılarım. Bu seferki bitenler yazımda bulunan markalar; Neva Color, Vichy, Sansiro, Bioderma, İpek Pamuk, Benri, Nays, Zıyba.

Neva Color'un saç boyalarını severek kullananlardanım bende, saçlarımı kahve tonlarına boyadığımda oldukça çok Neva Color markasını kullanmıştım. Tavsiye edeceğim bir marka.

Vichy'nin 50 faktör güneş kremini ise çok severek kullanmıştım, tavsiye edeceğim bir koruyucu. Özellikle lazere gidenlere tavsiye ederim ben lazer sürecimde kullanmıştım, Nisan & Mayıs ayları civarı geçen sene lazerim sona ermişti, bacaklarım için ve yüzüm için bu ürünü kullandım ve çok memnun kaldım, harika da bir kokusu vardı. Güzel bir güneş koruyucu kremi tavsiye ederim. Sansiro'nun çiçeksi kokusu da vücut spreyi olarak tavsiye edeceğim bir kokuydu.


Bioderma Güneş Sonrası Kremini ise yüzüm için uygulamıştım, güneş sonrası rahatlatıcı bir ürün. Güneş sonrasında gerilen cildi nemlendiriyor, rahatlatıyor ve bronzlaşırken güzel bir bronzlaşma sağlıyor, tavsiye ederim.


Benri'nin pamukları ve pamuk diskleri her zaman makyaj çıkarırken favorilerimden oldu. İpek Pamuk'ta o şekilde beğendiğim bir pamuk ürünü. Makyaj ve oje çıkarırken en büyük yardımcılarımdan. Benri Aseton da başarılı bir şekilde ojeleri çıkarıyor. Zıyba Parfüm ise; hafif ve hoş kokusu ile bir dönem oldukça çok kullandığım bir parfümdü.


Gelsin yeni ürünler diyerek:), bir başka bitenler yazımda görüşmek üzere diyorum, ardarda biten kozmetik yazılarım gelecek.

6 yorum:

  1. Benri ve Bioderma ürünlerini seviyorum. Gelsin yeniler.

    YanıtlaSil
  2. kuaförüm zam üstüne zam yapınca ben de kendim boyamaya başladım kahve köpüğünü seçtik kzımla ama markanın ismini unuttum çok doğal hoş bir renk oldu ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kahve kopugu de doğal bir tondur evet kuaforlere oranla evde boyama daha az maliyetli oluyor sevgiler

      Sil
  3. neva colorun boyalarını bende çok beğenerek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil