17 Mayıs 2019 Cuma

Doğal Ambar Şampuan



Mutlu günler dilerim, haftanın son günü hafta sonuna doğru gidiyoruz :) Bugün sizlere uzun zaman önce kullandığım bir şampuandan bahsedeceğim. Bu markayı ilk defa denedim. İçerik olarak oldukça sevdiğim bir şampuandı. SLS, SLES, Paraben, Formaldehit, Renklendirici ve Silikon içermemesi en güzel özelliklerinden. Siz de benim gibi ürünlerin içeriklerini de inceliyorsanız tatmin edici bir yapıda olan bir şampuan. 

İçeriğindeki doğal kaynaklı ve eco-cert sertifikalı yüzey aktif maddeler sayesinde oluşan yoğun köpüğü ile saçlarınızı temizliyor ve arındırıyor.  Nem, parlaklık ve boyalı saçlara uygun olmasını beğendim. 

Boyalı saçların uzun süre boyalı kalmasına yardımcı bir şampuan. Islak nemli saçıma köpürterek uyguladım. İçeriğinde; Pancar kökü ekstresi, Ardıç meyvesi ekstresi, Zencefil ekstresi, Kekik ekstresi, Çörekotu ekstresi, Zerdeçal ekstresi, Rezene ekstresi, Hidrolize mısır nişastası, Anason ekstresi, Sinameki ekstresi, Karanfil ekstresi bulunmaktadır. Bitkisel içerikli ürünleri daha çok seviyorum ben, kokusu da hafif ve hoştu. Boyalı saçlara önereceğim bir şampuan. 

8 yorum:

  1. içeriği temiz miş gerçekten ama ilk defa duydum bu güzel ürünü :)

    YanıtlaSil
  2. Saçlarım o kadar gür fakat kuru ki... Denemedik ürün bırakmadım, daha önce içinde minumum kimyasal bulunduğu için öneri almıştım ama hiç deneme fırsatım olmadı. İlk işim bunu kullanmak olacak belki çözüm olur. Bloğunuzun konseptini çok sevdim, bende yeniyim buralarda bekliyorum sayfama. :) Takipteyim, sevgilerimle. 🌸

    YanıtlaSil
  3. Birkaç kez markanın yazısına denk geldim ama daha önce hiç denemedim. aklımda olsun, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence denemelisin iceriği acısından cok güzel canım sevgiler

      Sil
  4. İçeriği ve etkileri güzelmiş..

    YanıtlaSil