24 Mayıs 2019 Cuma

Real Techniques Makyaj Fırçaları




Mutlu günler dilerim hafta sonuna çok yaklaştığımız bugün sizlere Real Teachniques Makyaj Fırçalarından bahsedeceğim. Kadınların makyaj yaparken en büyük yardımcılarından birisi kullanılan makyaj ürünlerinin yanı sıra kullanılan makyaj fırçalarıdır. Makyaj fırçalarını sürerken yaptığımız karışımlar, makyajın cildimizdeki etkisini belirliyor aslında. Gittiğim bir seminerde ünlü bir makyaj uzmanı da makyaj fırçalarının öneminden bahsetmişti. O zaman makyaj fırçalarının makyajda ne denli etkili olduğunu daha iyi anlamıştım. Makyajımızı yaparken kullandığımız makyaj ürünlerini cildimize sürerken kullandığımız makyaj fırçalarını seçerken; en önemli dikkat etmemiz gereken şeylerden birisi makyaj fırçasının kalitesi bir diğeri de makyaj fırçasının kıl yapısı. Real Techniques Makyaj Fırçaları gerçekten çok kaliteli bir yapıya sahip. 




Dünyaca ünlü Real Techniques Makyaj Fırçaları Pembe Dünyam Blog'un geçtiğimiz gün anlattığım blogger davetinde bizlere hediye edildi. En son serisinin yer aldığı yani Brush Crush Vol 2 modelleri ile yeni tanıştım. Aydınlatıcı, göz farı ve allık fırçası olarak uyguladım, yeni serilerini mutlaka denemelisiniz kıl yapıları oldukça doğal ve zarif. Adeta sanki prensesler için üretilmiş :) Her ne kadar uzay serisi şeklinde esinlenilmiş olsa da gayet zarif bir dizayna sahip.

Real Techniques Makyaj Fırçalarının yeni serisi dışında benim ilk kez kullanacağım makyaj fırçaları da var. 






Ecotools'a ait olan yüz temizleme fırçaları da oldukça fazla kullanacağım ürünlerden olma adayı. Ecotools far fırçaları da çift yönlü kullanışlı, pratik ürünleri ile kullanım açısından favorilerim arasında.









Promani ve Lush Lash kirpik, tırnak setleri de en kısa süre içinde deneyeceğim ürünlerden. Cımbız ve kirpik kıvırma aletini de kullanmaya başladım.



Real Techniques ürünlerini Gratis, Watsons gibi kozmetik marketlerde ve kozmetik internet sitelerinde bulup, kalite ürünlerini satın alabilirsiniz.




8 yorum:

  1. İlk fırçalarım RT' di. Halende sapasağlamlar =)

    YanıtlaSil
  2. Detaylı yazı için teşekkürler güle güle kullan canim :)!!!

    YanıtlaSil
  3. RT fırçaları çok severim :-))

    YanıtlaSil
  4. Makyaj fırçaları çok güzel görünüyorlar. Alıp deneyeceğim. Teşekkürler bilgilendirmeniz için . Sizi takibe aldım. Bana da beklerim. Sevgiler

    YanıtlaSil