24 Haziran 2019 Pazartesi

Tiande Türkiye Selülit Jeli Deneyimim





Herkese mutlu haftalar dilerim. Yaz geldi ve tüm kadınların en önemli sorunlarından birisi de ortaya çıktı, nasıl zayıflayacağız, vücudumuz nasıl daha güzel görünecek, selülitlerimizden nasıl kurtulacağız:)) Bol bol su içmekle başlayalım tabiki bu güzelleşme işine :) Tek başına farklı şeylerin yetmediği anlarda imdadımıza cilt bakım ürünleri koşuyor.  Tiande Türkiye markası ile Littlebutterfly Yaza Merhaba Partisi'nde tanısmıstım. İlk defa ürünlerini deneyimledim. Tiande Anti Celluite Lypolytic Gel ürünlerini selülitli bölgelerimin oldukça çok olduğu karın bölgemde uyguladım. Bu vücut jeli ciltteki selülitli yerlerde ki portakal görünümünü yok etmeyi vaat eden bir ürün. Bu ürünü Silk'n Masaj aletimle beraber uyguluyorum. Jeli karın bölgeme sürüyorum, Masaj aletimle de masaj yaparak sürülmesini sağlıyorum.  

Tiande Selülit Jelin içeriğine gelecek olursam; doğal bileşenlerin  kombinasyonundan oluşan, içinde 4 en zengin kafein kaynağı olan Kongo kahvesi, yeşil çay, guarana ve kola cevizi özleri bulunuyor. Ürün formülü organik kükürt, esansiyel narenciye yağları ve mentolle zenginleştirilmiş bir jel. Kriyo etkisine sahip jel “soğuk” terapilerde kullanılabilir özellikte bir ürün. 

Durulama gerektirmeyen bir ürün ben temiz cildime geceleri yatmadan uyguluyorum. Cildimdeki etkilerine gelecek olursam sürdükten sonra emilmesini çok beklemedim kısa sürede emilim sağlıyor, hafif yanma ve soğuma gibi bir şey hissettim cildimde. Cildimdeki en büyük etkisi toparlanmasına yönelik oldu. Eğer selülit ürünlerini kullanıp yeni markalar denemek istiyorsanız önerebileceğim bir cilt bakım ürünü.


10 yorum:

  1. Merak ettim ürünü hiç denemedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimde yeni tanıstığım bir marka ürünlerine bakmalısınız mutlaka:)

      Sil
  2. Ben de yüz kremini deneyeceğim güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. Markayı ilk defa duydum. BElki ise yarar:)

    YanıtlaSil
  4. yeni bir ürün denenebilir sen beğendiysen..

    YanıtlaSil
  5. Tam ihtiyacım olan ürün aslında, benim içime çok sindi marka :*

    YanıtlaSil