24 Temmuz 2019 Çarşamba

Villa Kiralamak İçin Güvenilir Adres: Villacentam


Herkese keyifli günler dilerim. Sizlere yeni keşfettiğim bir villa kiralama sitesinden bahsedeceğim. Villa kiralayıp tatile gitmek bildiğiniz gibi oldukça revaçta ve rahatlığı bakımından tercih edilmekte. Müstakil bir villa da tatil yapmayı kim istemezki? Kiralık tatil villalarını, balayı ve muhafazakar kiralık villaları villacentam sitesinde değişik fiyatlar ve değişik özelliklerine göre seçerek kiralayabilirsiniz. 








Villa bölgeleri Kaş, Kalkan, İslamlar, Üzümlü ve Patara bölgelerinde bulunuyor. Villa seçeneklerinde ise; balayı villalarından geniş aile ve arkadaş grupları için olanlara kadar, muhafazakar villalardan ( havuzlu ve korunaklı )  kışlık villalara kadar ( kapalı ısıtma havuzlu ) geniş bir yelpaze arasından istediğiniz villayı seçebilirsiniz. Jakuzili villalar,  deniz manzaralı villalar, merkeze yakın villalar veya doğayla iç içe villalar da değişik alternatifler arasında yer alıyor. Çocuk havuzlu villalarda çocuklu ailelerin seçeceği alternatifler arasında. Her çeşit kiralık villaları bu sitede bulabilirsiniz. 





Günlük yaşamın birikmiş stresini tatilde atmak isteyenler için güvenilir bir şekilde kiralama yapacağınız kurumsal olma yolunda ilerleyen Villacentam'da kiralamak istediğiniz villanızı seçiyorsunuz ve müsaitlik takvimini kontrol ediyorsunuz. Rezervasyon yap ile talep gönderiyorsunuz. Seçmiş olduğunuz tarihler onaylandıktan sonra sizlere e-posta aracılığı ile bildiriliyor. Gelen onay formu içinden ödeme sayfasına yönlendiriliyorsunuz. Rezervasyonu tamamla; son adım da konaklama yapacak kişi bilgilerini girip sizlere konfirmasyon(seyahat) belgenizi gönderiyorlar. Oldukça pratik bir şekilde işlemleri tamamlayıp, hayalinizdeki ve anılarınızda güzel bir yere sahip olacak tatil villanızı kiralıyorsunuz. Tatile çıkacak olanların mutlaka bakması gereken Villacentam sitesinde ben en çok Villa Blue Sirena'yı beğendim. Hemen siteye girip, tüm villaları inceleyip yerinizi ayırtabilirsiniz, mutlu tatiller dilerim.



8 yorum: