28 Eylül 2019 Cumartesi

Biten Kozmetik Ürünlerim



Herkese mutlu hafta sonları dilerim. Bugünkü yazımda biten ürünlerimden bahsedeceğim. Kullandığım markalar; Fa, Avon, Gülşah, Ojuvi, Kraterhof, M. Asam, Dove, Avene, Febreze, Bargello, Ducray, She, Selin, Lapitak, Dermokil, Rituel de Beaute, Benri ve Zıyba.



Fa deodorant sevdiğim deodorantlar arasında ferahlatıcı çiçek aromalı mavi renkli Aqua deodorantlarını çok beğenmiştim. Avonun vücut spreyleri de sevdiğim spreylerden. Gülşah asetonları severek kullanıyorum kaç şişe bitirdim belirsiz:) Bu yazımda üç tane var. Ojuvi'nin yeşil parfümü hafif ve güzeldi. Kraterhof ayak kremide ayaklarınız için bakım yapan bir krem. Avon'un Energy Fussion parfümüde günlük kullandığım bir parfümdü. M. Asam'ın sihirli yüz kremi de makyaj öncesi uyguladığım bir üründü. Yapısı çok güzel, sihirli fondotenlerini de çok severek kullanmıştım.





Dove'un deodorantları beğendiğim deodorantlardan. Avene'nin makyaj temizleme suyunu oldukça başarılı bulmuştum. Febreze oda spreyi de kokusu açısından harikaydı, Japon kiraz çiçeği aromalısını mutlaka deneyin.



Bargello'nun severek kullandığım parfümünü günlük olarak uyguluyordum. Ducray yüz kremi&serumu da günlük kullandığım güzel bir kremdi. 



Avon Tomorrow kokusu da günlük olarak kullandığım parfümlerdendi severek kullandım. She deodoranta severek kullandığım bir deodorant, bu ürünün mavi rengi de harika kokulu. Sansiro vücut spreyi de güzel kokulu bir spreydi. Selin'in ferah kolonyası da koku olarak çok iyiydi, narenciye içerikliydi.  Avon Anew yüz bakım kremi günlük nemlendirici olarak uyguladığım bir kremdi. Ritüel de Beaute burun bantları yüz bakımımda burnum için uyguladığım rutin ürünlerden, siyah noktaları hemen çıkarıyor. Lapitak el kremini ise ayak bakımımda kullanmıştım. Avene serum da yüz bakımımda memnun kaldığım bir serumdu. Dove el kremide seyahatlerimde çantamdan ayırmadığım bir üründü hemen emilim sağlayan bir krem. Dermokil'in diş macunu da seyahatlerimde kullandığım bir diş macunuydu.



Benri aseton Gratislerde satılan bir ürün oje çıkarmada başarılı bulduğum bir aseton. Zıyba markasına ait pembe parfümde günlük kullandığım bir parfümdü. 




Başka bir bitenler yazısında görüşmek üzere :)




2 yorum:

  1. Lapitak ürünlerini seviyorum, Ojuvi parfümün kokusunu merak ettim, Benri aseton da favorim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ojuvi parfumun kokusu guzeldı canım benri asetonda basarılı bir aseton:)
      lapitak ürünleri özellikle ayak için olanları cok guzel

      Sil