2 Şubat 2020 Pazar

Memnun'a Geldim Memnun Kaldım :) Memnun Bursa İskender Kahvaltısı



Herkese keyifli bir pazar akşamı dilerim. Geçtiğimiz ocak ayının 18'i doğum günümdü. Doğum günümün olduğu hafta; Memnun Bursa İskender'in instagram sayfaları üzerinden kahvaltı çekilişlerini kazandığımı öğrendim, çok mutlu oldum, doğum günümün şansına oldu sanırım:) En yakın arkadaşımla beraber iki hafta önce Memnun İskender'e sabah kahvaltısına gittik. Birbirinden güzel lezzetlerin bir arada olduğu bir kahvaltıydı. Sizleri bol görselli ve çok lezzetli bir yazı bekliyor. Memnun İskender Avcılar E-5 Yanyol'da kalıyor.





Kahvaltıları şahaneydi, çok beğendik.
Kahvaltı fiyatları bir kişi 35TL.
















Memnun İskender, kahvaltı, yemek, cafe, pastane, restoran olarak hizmet veriyor. Paket servisleri var. Çocuk oyun alanı, mescid ve otoparkları mevcut. Beş katlı mekanlarının her katı ayrı düşünülmüş, davetler için balo ve davet salonları var, çocuklu misafirleri için çocuk oyun alanı olan ayrı bir katları bulunuyor. Pastane ve cafe bölümleri bulunuyor. Bizleri çok güzel şekilde ağırladılar, mekanın bölümlerini sizler için görüntüledim.





























Kahvaltımızın sonunda ise bana doğum günü sürprizi yaptılar, çok şaşırdım hem de mutlu oldum, bu güzel ince düşünceleri için, misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum :)






Memnun İskender'i mutlaka gitmeniz gereken mekanlar listenize ekleyin ve en kısa zamanda gidin :) Her zaman tercih edeceğim mekanlardan birisi, personelleri de çok ilgililer. Sloganları gibi 'Memnun'a geldim, memnun kaldım' :) Başka bir yazımda görüşmek üzere.


2 yorum:

  1. Mekan çok güzel görünüyor gerçekten. Fotoğraflara bakınca gitmiş kadar oldum. :)
    Doğum gününüz kutlu olsun, yeni yaşınız bolca şans getirsin :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir mekanmış, kahvaltı için tercih ederim bende :)

    YanıtlaSil