3 Şubat 2020 Pazartesi

Nefise.com.tr'den Yaptığım Elbise Alışverişim


Güzel haberler aldığımız mutlu haftalar dilerim. Bu yazımda yeni tanıştığım bir marka olan nefise.com.tr alışverişimden bahsedeceğim. Kısa bir süre sonra katılacağım bir davet için aldığım; kolları tül, puantiye detaylı kadife elbisem, siparişim sonrası hızlı bir şekilde ulaştı. İlk defa Nefise Giyim'den alışveriş yaptım. 








Nefise Giyim 

Nefise Giyim kadın giyim ürünlerini online olarak alabileceğiniz, kolayca alışveriş yapabileceğiniz, bir kadının gardırobunda olması gereken hemen hemen her ürünün bulunduğu bir e-ticaret sitesi. Alt giyim, dış giyim, üst giyim ve elbise kategorileri bulunuyor sitelerinde. Triko tunikten eteğe, etekten pantolona, ceketten pançoya, yelekten bluza, gömlekten hırkaya, kazaktan sweatshirte, sweatshirtten tuniğe kadar birbirinden çeşitli kadın giyim ürünleri bulunuyor. Havale ile ödeme ve kapıda ödeme seçenekleri de var.  Modayı takip eden, güncel ve şık kadınlar için giyim ürünleri üreten nefise.com.tr, son teknoloji ile kaliteli mamül ve malzemeler kullanarak üretim yapan bir marka. 



Nefise.com.tr Elbise Kombinim

Kısa bir süre sonra katılacağım davet için aldığım elbisemi kombinlemeden duramadım:) Elbisemin duruşu bu şekilde, kumaş kalitesi harika, kadife kumaşına tül detayı kolları eşlik ediyor. Tül detayı puantiyeli, bu da elbiseye ayrı bir şıklık katmış. Tasarımını çok beğendim. Harika bir elbise.






Güvenle alışveriş yapabileceğiniz Nefise Giyim'in sitesini mutlaka incelemelisiniz, eminim size göre de çok hoş tasarımlara sahip kadın giyim ürünleri vardır:) Nefise Giyim instagram hesaplarında da harika bir çekiliş var mutlaka katılın buradan instagram hesaplarına ulaşabilirsiniz. https://www.instagram.com/nefiseofficial/?hl=tr


















5 yorum:

  1. çok yakışmış canım güle güle giy :))

    YanıtlaSil
  2. Çok güzeller, çok yakışmış güle güle giyin :)

    YanıtlaSil
  3. elbisenin modeli gerçekten çok güzel ben de hemen bakmalıyım :)

    YanıtlaSil
  4. Güzel günlerde giy, siteyi ilk defa duyuyorum.

    YanıtlaSil
  5. İyi günlerde giyin tatlım çok yakışmış.

    YanıtlaSil