20 Mayıs 2020 Çarşamba

Bade Natural Saf Koruma Kolonya Deneyimim



Herkese mutlu günler dilerim. Bu yazımda sizlere Bade Natural Saf Kolonya deneyimimden bahsedeceğim. Tüm dünya ve ülkece coronavirüs ile mücadele ettiğimiz şu aylarda temizlik ve hijyene her zamankinden daha fazla dikkat ediyoruz. Kolonyanında hijyen açısından ne kadar etkili olduğunu aldığımız haberlerden öğrendik. Bade Natural Saf Koruma Kolonya ile de tanışmamız bu süreye denk geldi. 


%70 alkol oranına sahip olan Bade Natural Saf Koruma Kolonyanın içinde doğal yağlar bulunuyor. %100 saf bir içeriğe sahip. İçeriğindeki yağları incelersek; Paçuli yağı; derin nemlendirme etkisine sahiptir ve kuru ve yorgun cildi onarma etkisi bulunuyor. Limon yağı; antioksidan kaynağı Portakal yağı; cildin pürüzsüz görünmesini sağlar. Bergamot yağı; ağrı giderici ve yaşlanmayı geciktirici etkisi bulunuyor. Karanfil yağı; aknelerin yok olmasında etkili Itır yağı; yağlı ve kuru ciltler için denge oluşturur, sıkılaştırıcı gerginleştirici etkisi bulunuyor.  Lavanta yağı; Egzama, kırışıklık, akne gibi cilt problemlerinde etkili. Çay ağacı yağı; güçlü antibakteriyel ve antifungal özellikleri ile cildi yenileme,tazeleme özelliği bulunuyor. 

Ben doğal, organik ürünleri kullanmayı seven birisi olduğum için Bade Natural Saf Koruma Kolonyayı severek kullanıyorum. Ellerimi diğer kolonyalar gibi kurutmuyor bunu da çok sevdim. İçeriğindeki yağların etkisi ile cilde zarar vermeyen bir özelliğe de sahip. Hem ellerde hem de marketten aldığım ürünleri, poşetleri dezenfekte ederken uyguluyorum. Ürünü incelemek isterseniz https://www.badenatural.com/saf-koruma-kolonya bu linkten inceleyebilirsiniz. 



2 yorum: