4 Ağustos 2020 Salı

Aslı Gold Bileklik Alışverişim



Herkese sağlık dolu, güzel haberler aldığımız bir hafta diliyorum. Size yeni aldığım gümüş bilekliğimden bahsedeceğim. Siparişim sonrasında hemen kargolanıp bana ulaştı ürünüm. Üstelik harika bir kutu içinde, çok şık ve ince düşünülmüş detaylar ile bayram öncesinde bana ulaştı. Aslıgold.com sitesinden aldığım bilekliğimin garanti belgesi de mevcut. Pırlanta ve altın takı alışverişlerinizi yaparken; tasarımlarını mutlaka incelemeniz gereken bir site. Şu an sitelerinde %30 + sepette ekstra %20 indirimleri de mevcut.


Önümüzde söz, nişan, düğün ve nikah sezonu da varken; özel gün alışverişlerinizde incelemeniz gereken bir alışveriş sitesi. Aslı Gold sitesinde; aksesuar, yüzük, bileklik, kolye, altın setler, çocuk takıları kategorileri bulunuyor. O kadar harika pırlanta ürünleri var ki insan seçim yaparken gerçekten zorlanıyor. Evlilik teklifi yapacaklar çok hoş bir paketin için de pırlanta yüzüklerini sevdikleri kadına gönderebilirler. Birbirinden özel tasarımlı tektaş pırlanta yüzüklerle, muhteşem bir sürpriz ile evlenme teklifi yapabilirler. Özel günler içinde farklı hediyeler alınabilir. En yeni trend ve modern tasarımlı bileklikler de, kolyeler ile sevdiklerinize harika bir sürpriz yapabilirsiniz. 




Aslı Gold bilekliğimin detaylarını incelersek; tasarımına, şıklığına ve bileğimde ki zarif duruşuna bayıldığımı söyleyebilirim. 








Birbirinden hoş, modern ve şık bileklik modellerini Aslı Gold'da bulabilirsiniz. Altın bileklik, altın nazar bileklik, fantazi bileklik, altın bilezik modelleri hem klasik hem de spor kombinlerde çok uyumlu modellere sahip. Sevgililer gününde, anneler gününde, babalar gününde, yıl dönümlerinde, erkek arkadaşa hediye alırken, doğum günü hediyelerinde, yeni yıl hediyelerinde aklınıza gelecek tüm özel günlerde sevdiğiniz kişilere özel bir hediye almak için Aslı Gold sitesini inceleyebilirsiniz. Farklı bir alışveriş yazımda görüşmek üzere sağlıkla ve mutlulukla kalın.


4 yorum: