10 Ağustos 2020 Pazartesi

Ayhan Karaman Seo Eğitimi



Herkese sağlıklı ve mutlu haftalar dilerim. Geçtiğimiz Cuma ve Cumartesi günü SEO üstadı olan değerli hocamız Ayhan Karaman'ın İstanbul'da gerçekleştirdiği Geliştirilmiş Seo Eğitimi'ndeydim. Ayhan Karaman'ı tanımayanlar varsa Google'a Seo yazınca çıkan adam Ayhan Karaman'dır. :)  Seo konusunda en uzman kişi olarak bildiğim Ayhan Bey'in eğitimi oldukça verimli geçti. Ayhan Bey'den Seo Eğitimi almak benim için ne kadar önemliydi anlatamam. Mart ayında gerçekleşecekti eğitim ama ertelenmişti. Youtube videolarından ve Sitelerinden sıkça takip ettiğim, seo konusunda bilgileri ile kendimi geliştirmemi sağlayan, 11 yıldır seo çalışmaları yapan, ünlü markalara hizmet sunan Ayhan Karaman hocamızın eğitiminden bu yazımda bahsedeceğim.





Seo Eğitimi

Seo Eğitimi için önce 'seo nedir?' sorusu ve bir sitenin seosunun ne kadar önemli olduğu konuları aklımıza geliyor. Seo Temelleri nelerdir? konularına değindi hocamız. İç Optimizasyon, Anahtar Kelime Araştırma, Teknik Seo, Google Analytics ve Seo ilişkisi, İçerik, İçeriğin Seo'da Önemi, Rakip Analizi, Link Oluşturma ve Otorite, Negatif Seo, Seo'ya Asist Yapan Kanallar, Performans Denetleme ve Raporlama konuları hakkında detaylı bilgiler öğrendik. Bilmediğim bazı programlar hakkında Seo konusunda öğrendiğim ve uygulayacağım bilgiler öğrendim. Eğitimin sonunda sosyal medya, dijital pazarlama, Facebook-Instagram reklamları konusunda da Ayhan Bey'in Sitedestek ekibinden bilgiler aldık. Ayhan Karaman Hocamız bizlere detaylı ve gerçek hayattan canlı örnekleri ile Seo konusunda ki bilgilerimize yepyeni bilgiler ekledi. Aktif ve eğlenceli anlatımı için değerli bilgileri için çok teşekkür ediyorum. 

Maskelerimizi hatıra fotoğrafı için 1 dakikalığına çıkardık bu arada belirtmeden geçemeyeceğim. Hijyen koşulları ile eğitim gerçekleşti.




Eğitim sonunda Geliştirilmiş Seo Eğitimi Sertifikalarımız bizlere teslim edildi. 

Sonraki Seo Eğitimi sanırım İzmir'de olacakmış, şimdiden seoegitimi.com dan yerinizi ayırtabilirsiniz. Tavsiye edeceğim bir eğitim. Özellikle e-ticaret sektörü, reklam sektöründe çalışanlar, kendi işi olan girişimcilerin ve Seo alanında kendini geliştirmek isteyenlerin mutlaka Ayhan Karaman üstadımızın eğitimlerine katılmalarını tavsiye ediyorum. Ayhan Hocamıza sektörümüzde başarılar diliyorum, yeni bilgilerini merakla bekliyoruz. :) 


5 yorum:

  1. Harika olmuş hayırlı olsun canim:)!

    YanıtlaSil
  2. Ayhan Karaman' ı takip ediyorum. SEO hakkında ki bilgisi oldukça iyi. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Ayhan Karaman' ı takip ediyorum. SEO hakkında ki bilgisi oldukça iyi. Teşekkürler.

    YanıtlaSil