1 Ekim 2020 Perşembe

Biten Kozmetik Ürünlerim



Mutluluk dolu bir gün diliyorum. Bu bitenler yazımda kokular, parfümler daha ağırlıklı. Bitirdiğim ürünlerin markaları; XO, Prozinc, Bebak, Gülşah, Colgate, Splat, Rocs, Dermokil, Avon, Pereja, Nays, Huncalife, SVR, Lancome, Loreal, Chanel.

Xo deodorantları denemediyseniz mutlaka denemelisiniz. Kokuları harikaydı. Prozinc yazın kullanılan saç bakım spreyi yaz mevsiminde kurtarıcılarımdandı. Bebak Havuç içerikli güneş kremi ideal bir krem. Gülşah asetonları her zaman tercih ettiğim bir oje çıkarıcı.




Colgate, Dermokil, Rocs, Splat diş macunları memnun kaldığım ürünlerden, günlük bakım için idealler. Splat'ın diş ve ağız bakım suyu da severek kullandığım bir üründü. Avon'un sıvı sabunu da hoş kokulu ve günlük kullanım için uygun.

 


Peraja'nın Bella Vita parfümü denemeyenlere kesinlikle tavsiye edeceğim bir parfüm, şekerli ve çiçeksi bir kokusu vardı. Nays yüz maskesi severek kullandığım bir üründü. Nays'ın parfümleri de çok güzel kokulu tavsiye ederim. SVR markasının mini boy makyaj temizleme suyu başarılı bir ürün.  Huncalife Pearly pudra da çok sevdiğim bir makyaj ürünümdü. Lancome ve Loreal'in minik testerları da günlük kremlerimde kullandığım ürünlerdendi. Chanel parfümümde severek kullandığım bir parfümdü. Başka bir bitenler yazısında görüşmek üzere.





2 yorum: