2 Temmuz 2024 Salı

Defy's.com Hızlı Kargolu Alışverişim




Herkese güzel haberler aldığımız, iyi insanlarla bir arada olduğumuz bir Temmuz ayı diliyorum. Sizlere Defy's.com alışverişimden bahsedeceğim yazımda. Öncelikle hızlı teslimat yaptıklarını belirtmem gerekir, siparişim sonrası hemen istediğim ürünler kargoya verildi, bana da iki gün sonrasında ulaştı. Müşteri hizmetleri de sorularıma çok hızlı şekilde cevap verdiler, gayet ilgili bir satış sonrası ekipleri var. 




Defy's.com %100 yerli üretim yapan bir marka. Yerli markalar benim için çok özel bir noktada yer alıyor, o yüzden her zaman destekliyorum. Sitelerinde 500 TL üzerine kargo bedava,  yeni üyelere özel 1500 TL ve üzerine 200 TL indirimleri yer alıyor. Defy's.com kadın ve erkek kategorilerinde 25 yıllık deneyimleri ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, kaliteli ve güvenli bir alışveriş deneyimi sağlayan bir e-ticaret sitesi. 




Defy's.com sitesinde kadın ve erkek kategorilerinde, tişört, elbise, sweatshirt, eşofman altı, kapüşonlu sweatshirt, tayt, şort gibi ürünleri yer alıyor.  Siyah şort, mor ve haki fırfır yaka bluzu siparişimde tercih ettim. 

Siyah Şortu incelemek isterseniz buradan 






Mor Fırfır Yaka Bluzu buradan

Haki Fırfır Yaka Bluzu ise buradan inceleyebilirsiniz. Defy's.com'un Trendyol Mağazası da bulunuyor, kampanyalarını takip edip, ürünlerine göz atmanız için Trendyol linklerini de buraya ekliyorum.

Instagram sayfalarında da şu an bir hediye çekilişleri var, inceleyebilirsiniz. İlk siparişimde bu ürünleri aldım ama yine tercih edeceğim Defy's.com'u. Ürünlerinin kalitesini, hızlı teslimatlarını çok beğendim. Bu güzel alışveriş deneyimi için teşekkür ediyorum, başka alışverişlerimde de görüşmek üzere.