25 Şubat 2022 Cuma

Glana Cosmetics Natural Skincare Cilt Bakımı Ürünleri Deneyimim


Herkese güzel haberler aldığımız günler diliyorum. Uzun zamandır kullandığım, yaklaşık bir ay önce tanıştığım Glana Cosmetics cilt bakımı ürünlerinden bahsedeceğim bu yazımda. Hayvanlar üzerinde test yapmayan, el yapımı, %100 doğal ve zararlı içerikler içermeyen ürünleri kullanmayı çok seven biri olarak, Glana Cosmetics cilt bakımı ürünlerinin bu özelliklere sahip olmasını çok beğendim.



Glana Cosmetics Natural Skincare Makyaj Temizleme Suyu; suya ve uzun süre dayanıklı makyaja, fazla yağa ve kirlere, cildin doğal nemini kaybetmeden temizlenmesini sağlayan bir yüz temizleyici. Uygularken pamuğa döküp cildimi temizliyorum. Sonrasında durulama yapmıyorum. Cildime uygularken nazik bir şekilde temizlemesini ve makyajımı rahatça çıkarmasını beğendim. İçeriğinde aloe vera, gül yağı ve skualan yağı bulunuyor. Aloe veranın cildi koruyucu ve iyileştirici etkileri mevcut. Gül yağının nemlendirici özellikli, cildi arındırıcı, tonlandırıcı, yorgunluk giderici özellikleri bulunuyor. Skualan yağı yaşlanma karşıtı özelliklere sahip, cildi temiz ve sağlıklı tutmaya faydalı bir yağ.








Glana Cosmetics Natural Skincare %2 hyalüronik asit ve %5 C vitamini İçerikli Cilt Bakımı Serumu; güçlü bir yaşlanma karşıtı serum. En etkin şekilde nemlendirme ve sağlıklı bir cilt sağlamak için %2 hyalüronik asit ve %5 C vitamini ile formüle edilmiş bir serum. Nemi hapsederek cildin dolgun ve sıkı hissetmesini sağlıyor. Geceleri yatmadan makyajımı temizleyip, temiz ve kuru cildime, yüz ve boyun bölgeme, yer çekiminin aksine doğru dairesel olarak masaj yaparak uyguluyorum. Cildime uyguladıktan sonra özellikle bir gerilme, gerginlik hissediyorum. Cildimdeki sarkma olan bölgelerde etkili olduğunu görmek çok hoşuma gitti. Faydaları açısından oldukça memnun kaldığımı söyleyebilirim.  Vitamin C, UV ışıklarının cilde verdiği zararı engelleyen bir antiantioksidan. Cildin melanin üretimini önleyerek pigmentasyon, lekelenme ve renk eşitsizliği sorunlarının önüne geçerek, cildin canlanmasını sağlayıcı etkileri mevcut. Hyalüronik asit, nemi ciltte tutarak bir dolgu maddesi gibi çalışır ve ciltte oluşan çizgilerin görünürlüğünü azaltır. Cilt korunduğu ve nemli tutulduğu zaman, hücre yenilenmesi gerçekleşir. Bu sayede cilt daha pürüzsüz ve canlı görünür. Provitamin B5, su tutma özelliği taşıyan B5 vitamini sağlayarak, cildin içten nemli kalmasını sağlar. Bu madde aynı zamanda ciltte kalkan görevini üstlenerek, hassasiyet ve kuruluk şikayetlerini engeller. Cildimi nemlendirici etkisini de beğendim. Bu güzel iki ürünle beni tanıştırdıkları için Glana Cosmetics'e çok teşekkür ediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder