23 Ağustos 2013 Cuma

DÜNYAYI DEĞİŞTİRMEK İÇİN ŞANSINIZ VAR!


DÜNYAYI DEĞİŞTİRMEK İÇİN ŞANSINIZ VAR!
The Body Shop’un 2012 yılında başlattığı sosyal sorumluluk kampanyası bu sene de devam ediyor. 12 Ağustos’ta başlayan ve 7 Kasım’a kadar sürecek kampanya kapsamında müşterilerin satın alacağı dudak koruyucusu “Dragon Fruit Lip Butter” ürününün yanında verilecek jeton ile tercih edecekleri bir yardım kuruluşuna bağış yapmaları sağlanacak.
The Body Shop’un gerçekleştirdiği işbirliğinde bu sene üç farklı kuruluş yer alıyor; Türkiye’nin en güzel, bakir ve zengin doğasına sahip kuzeydoğu Anadolu bölgesinde yaban hayatının ve doğal alanların korunması, araştırılması , tanıtılması ve köy halkının ekoturizm yoluyla gelir kazanmasını amaçlayan Kuzey Doğa Derneği, ÇEVKOR(Çevre Koruma ve Araştırma Vakfı) ve KORUNCUK(Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı). The Body Shop mağazalarından satın alınan her bir dudak koruyucusunun yanında hediye edilen jetonu belirlenen üç dernekten birine atan müşteriler, dünyayı ve ülkemizi değiştirecek ilk adımı da atmış olacaklar.



Büyük ilgiyle karşılaşan sosyal sorumluluk projesi; sosyal sorumluluk bilincini arttırmayı ve bireylerin başkalarının hayatlarına dokunma gerekliliğini de öne çıkarıyor.



Daha yaşanabilir bir dünya için sosyal sorumluluk projelerine öncülük eden The Body Shop, projenin geniş kitlelere ulaşması için destek bekliyor.


The Body Shop Hakkında

Dünyaca ünlü cilt bakımı ve güzellik markası The Body Shop sosyal hayat, çevre ve insan haklarına karşı olan duyarlılığı ile farklı bir konuma sahip. The Body Shop, çevreye ve insan haklarına duyarlı, ihtiyaç sahibi toplumlarla ticaret ilişkilerini geliştiren, kozmetik endüstrisinde hayvanlar üzerinde yapılan testlere karşı çıkan, hem çalışanlarını hem de müşterilerini bilgilendirerek farkındalık ve toplumsal duyarlılık kazandıran bir markadır. The Body Shop, hayvanları denek olarak kullanmanın gereksiz ve acımasız olduğuna inandığından, ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmiyor. “Kendine güven, bireysel özgürlüğe giden çıkış kapısıdır” diyen The Body Shop, müşterilerine ve çalışanlarına sağlık ve zindelik ideolojisini aktarıyor. 1988 yılından bu yana insan haklarına saygılı olmayı en önemli kurumsal prensiplerinden biri haline getiren The Body Shop, dünyayı korumanın gerekliliğini de savunuyor. Bundan yirmi beş yıl öncesinde başlattığı Adil Yerel Ticaret programı ile küreselleşmenin olumsuz etkilerinin en aza indirilmesini hedefleyen The Body Shop, bu program çerçevesinde dünya üzerindeki yirmiden fazla ülkede zor şartlarda yaşayan topluluklardan doğal içerikler, aksesuarlar ve hediyeler satın alıyor.

65 ülkede 2600’dan fazla mağazası bulunan The Body Shop Türkiye’de Shaya Mağazacılık A.Ş. tarafından temsil edilmekte olup İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana ve Kayseri’de olmak üzere toplam 34 mağazasıyla hizmet vermektedir.



*Basın Bültenidir.

8 yorum:

  1. yumyyyyyyy bayılırım kokusunaaaa :) kesın sahanedır :)

    YanıtlaSil
  2. bu tarz geliri bağışlanan ürünleri almayı çok seviyorum :) paylaşım için tesekkurler , bende beklerim bloguma =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bu sekildeki urunleri almak kullanmak daha guzel oluyor, tabiiki gelirim bloguna sevgiler:)

      Sil
  3. Güzel bir uygulamaymış, destek olmak isterim :)

    YanıtlaSil
  4. ne güzel düşünmüşler. keşke dün görmüş olsaydım, body shopun önünden geçmiştim. neyse, ilk fırsatta alırım artık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok guzel dusunmusler canım ben de denk gelsem alacağım :)

      Sil