30 Mayıs 2013 Perşembe

Perfume Jewels Summer Dream Set Deneyimim



Eyüp Sabri Tuncer'in Perfume Jewels Summer Dream Setini iki haftadır kullanıyorum, oldukça memnun kaldığım ve mis gibi koktuğumu hissettiğim, kokusuna bayıldığım bu setin ürünlerini tek tek kullandığım sıraya göre yazdım.

Perfume Jewels Summer Dream 4`lü ürün setin içeriğinde bergamut, frenk üzümü ve yasemin notalarının, odunsu notalarla muhteşem kombinasyonu sonucu tasarlanan büyüleyici koku profili ile cilt üzerinde hafif ve tazeleyici, tam yaza yakışan o yaz havasını oluşturan hoş bir kokusu var:) Perfume Jewels ürün seti Vücut Losyonu, Vücut Spreyi,  Duş Jeli ve  Parfüm olmak üzere 4 farklı ürünün bir arada bulunduğu bir set.



Öncelikle duş sırasında Summer Dream Duj Jelini kullandım, köpürttüğünüz andan itibaren zaten hoş kokusunu duyabiliyorsunuz.



Hikayesi olan özgür kadınların kokusu olan bu duş jeli cildi kurutmadan temizliyor bu açıdan çok memnun kaldım, kokusuna ise bayıldım zaten:)



Duş sonrasında  Summer Dream Vücut Losyonunu uyguladım. Cildimi nemlendirirken yine harika bir kokuyu cildimde bırakmasına hayran kaldım:)


İçeriğindeki Soduim PCA, E Vitamini ile de hücreleri koruyan, onaran ve güçlendiren bir losyon.



Losyon uygulamasından sonra, Summer Dream Vücut Spreyini vücuduma uyguladım, bergamut, frenk üzümü ve yasemin kokularının uyumu harika bayıldım:)





En son uyguladığım ürünleri ise Summer Dream Parfüm oldu, büyüleyici ve ağır olmayan harika bir koku, yasemin kokulu bir parfüm yaseminin dayanılmaz kokusu, bergamut ve frenk üzümüyle birleşmiş, odunsu notalarla tam bir yaz kokusu olmuş:)






Biricit derki; Summer Setimde olduğuna göre bu yaz harika geçecek, hikayesi olan özgür kadınlardan birisiyim ve en güzel hikayemi bu yaz yaşayacağım :)

2 yorum:

  1. Bunu kullanmadım ama bir sürü serisini kullandım daha öncelerde hatta uygun fiyatlı buldukça stok yapmıştım daha yeni bitirdim. ETS Perfume Jewels ürünlerini çok severim, sen de güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkurler canım ben ilk kez kullandım cok beğendim:)

      Sil