20 Ekim 2014 Pazartesi

Limonian Skinny Mascara,Showking Triple Eyeliner,Showking Eye Remover Stick Deneyimlerim:)



Geçtiğimiz hafta Limonian'dan çok güzel bir paket gelmişti. Limonian'ın Güney Kore makyaj malzemelerinden; Skinny Mascara, Showking Triple Eyeliner ve Showking Eye Remover Stick ile yeni tanıştım. Bir haftadır makyajımda bu ürünleri uyguluyorum.
Bu yazımda hem uygulamalarımdan hemde bu güzel ürünlerden bahsetmek istiyorum.







Limonian Skinny Volumeup Mascara: Hacimli ve daha uzun kirpikler oluşturan bir rimel. İçeriğinde Peptige, EGF ve silk protein bulunan Limonian Skinny Volumeup Mascara kirpikleri uzun vadede besleyip dökülmesini önlüyormuş.










75 telden oluşan fırcasıyla kirpiklerin birbirine yapısmasını önlüyor ve daha hacimli, uzun bir görüntü olusturuyor. 


Makyaj sonrası temizlerken de rahatca temizleniyor. Yaklaşık bir haftadır kullandığım bu mascaradan çok memnunum. Uygularken kirpik diplerime mascarayı yerlestirip yukarı doğru sürerek uyguluyorum. 

Limonian Showking Triple Eyeliner: Kalem yada fırça olmadan, göz makyajını kolaylaştıran bir eyeliner yapılmıs. 3lü ucu bulunuyor, yatay olarak kirpik diplerine noktalar konularak uygulayıp, noktalar birleştirilerek sürülüyor. Akmayan bir eyeliner, ince bir cizgi seklinde duruyor, terden, sudan, kirden etkilenmiyor. 24 saate kadar durabiliyor. 


Temizlenmesi de oldukca rahat, ılık suyla bile temizleyebiliyorsunuz.









İlk kez 3 tane ucu olan bir eyeliner kullandım, kullanımı çok rahat.



Limonian Showking Eye Remover Stick; Göz makyajındaki hatalarınızı düzeltmek için tasarlanmış. Silgi gibi kullanılabiliyor, kolay ve hızlı bir sekilde kullanılıyor, paraben icermiyor, göz cevresini de besleyen bir ürün. İçeriğinde buğday embriyosu yağı, susam yağı ile göz cevresini nemlendiriyor, besliyor. Göz makyajını temizlemek için makyaj çantanızda rahatça, pratik bir şekilde tasıyacağınız bir ürün. 


Kullanırken; düzeltilmek istenilen bölgeye uygulanıp, ıslak mendille makyaja temas eden bölgesini temizleyip,kapağını sıkıca kapatıp saklıyoruz. 


Makyaj işlemi sonrasında, cilde zarar vermeden hatalı göz makyajında mesela rimel ya da eyelinerınızı düzeltebiliyorsunuz.:) Çok pratik bir ürün. Kullanım sonrası bu şekilde;


Limonian'a bu güzel ürünleri ile beni tanıştırdıkları için çok teşekkür ederim :)

Biricit; Limonian'ın Makyaj Ürünlerini de çok beğendi :)


6 yorum:

  1. maskara ile göz makyajı düzeltme kalemini merak ettim bak şimdi güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mascaraları alısala gelmiş bir rimel değil tasarımı farklı canım:)
      göz makyajı düzeltme kalemi ise çok pratik bir ürün, tesekkur ederim :)

      Sil
  2. ilk defa gördüm bu markayı, ne zaman bloguna gelsem bişiler keşfediyorum biricitcimmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeni seyler kesfetmene sebep olduysam cok mutlu oldum canım :) bu markanın el kremlerini de daha önce kullanmıstım bu seferde makyaj ürünlerini denedim:) Güney Kore markası ama Türkiye'de yeni bir marka melodramcım.

      Sil
  3. Maskara benim minik kirpiklerimle anlaşamayacak gibi ama diğer iki ürünü sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maskarası biraz daha doğal gibi duruyor normalde kullandıklarımız gibi değil canım:) bende eyelinerinı daha pratik buldum diğer eyelinerlara göre:)

      Sil