19 Ekim 2014 Pazar

Etibol Gurme Kasap Döner & Köfte'nin Lezzetlerini Keşfettim :)


Salaş ve samimi bir havası olan restaurantları sevenler için İstanbul'un ortasında, en merkezi yerinde, Mecidiyeköy'de bulunan yemekleri çok lezzetli bir gurme restaurant keşfettim. Geçtiğimiz cumartesi günü Etibol Gurme Kasap Döner & Köfte'nin hoş davetleri ile Gülümse Yüzüme ve Pınarla Hayat ile beraber bu güzel lokantanın özel yemeklerini tattık.



Et dönerleri, ızgara tavukları ve ızgara köfteleri bu sunumlar eşliğinde bizlere tattırıldı. Özellikle et ve tavuk ürünlerini tüketmeyi seven birisi olarak, denediğim bu üç farklı lezzeti de çok beğendim. Tavuk ızgaraları ve ızgara köfteleri çok lezzetli, yanında salata ve turşular eşliğinde bize ikram edildi.




Yağlı pideleri ise lezzete lezzete katan, yemeğimizin yanında yediğimiz ürünlerindendi.



Et döner sunumları bu şekildeydi, tadı çok lezzetli. Dönerlerini; çok özel ve sırrını sadece kendilerinin bildiği bir sos ile hazırlıyorlar.






Etibol Gurme Kasap Döner & Köfte; İstanbul'da iş hayatının en yoğun olduğu yerlerinden birinde olduğundan, hafta içi öğlen saatlerinde tıka basa dolu olan bir restaurant. İş çevresi tarafından lezzetleri ile çok beğenilen bir lokanta. Aynı zamanda paket servisleri ile de hizmet veriyorlar. 

İstanbul'da şu anda sadece Mecidiyeköy'de bulunan Etibol Gurme Kasap Döner & Köfte ikinci şubelerini de açmayı ve markalaşma yolunda hızlıca ilerlemeyi düşünüyor.





Biricit; Etibol Gurme'nin lezzetlerini tadarken çok mutlu:)


Tabağımın görüntüsü:)


                                Gulumse Yuzume ve Biricit

Yemek sonrasında bize Türk Kahvesi de ikram edildi. Personelleri de çok sıcak, ilgili ve güler yüzlüler. Misafirperverlikleri için çok teşekkürler :) 

Etibol Gurme Kasap Döner & Köfte'nin iç mekanın dışında bahçe kısmı da bulunuyor.





Etibol'un iç mekanı; salaş ve müşterilerinin rahatlığı ön planda tutularak bir tasarım yapılmış.

Etibol Kasap Döner & Köfte'nin dışarıdan görüntüsü bu şekilde:) 



Etibol'a bu güzel davetleri, ikramları, harika lezzetleri, samimi ve sıcak personellerinin ilgisi için çok teşekkür ederim. 

Mecidiyeköy'deyseniz pazar günü hariç haftanın her günü mükemmel lezzetlerini mutlaka denemeniz gereken bir restaurant, tavsiye ederim :)

Biricit; Etibol Gurme'nin yemeklerini çok beğendi :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder