3 Ekim 2014 Cuma

Watsons Ekim Katalogunda Dikkatimi Çekenler

Watsons; alışveriş yaptığım güzellik mağazaları içinde en sevdiklerim arasında yer alıyor, kaliteli ve geniş ürün yelpazesiyle sanırım herkesin favorileri arasındadır. Yıllardır alışveriş yaptığım, blogumu açmadan öncede senelerdir tecrübelediğim, en eski kozmetik markalarından birisi. Kampanyalarını ve indirimlerini de itina ile takip etmekteyim :)

Watsons'un Ekim ayı katalogunu blogger gözüyle inceledim, birbirinden güzel kampanyalar var. 




Benim ilgimi en çok çekenler ise; ürünler açısından baktığımda Rimmel markasının ürünleri. Rimmel bildiğiniz gibi bir yurtdışı markası ve yeni yeni Türkiye'ye geldi, Watsons Mağazalarında satılıyor.Yeni bir fondoteni satışa sunulmuş. Fiyatı da 17,99TL. Bu ürün hem merak ettiğim hem de yeni bir ürün olduğu için dikkatimi çekti. Katalogta 12-13. sayfalara baktığınızda inceleyebilirsiniz sizde.

Watsons'ta her ay farklı kampanyalar yapılıyor. Bu ay iki kampanyası çok dikkatimi çekti. 



İlki Loreal'in yeni ürünü Magic Blur'u, eski cilt bakım kremi ürününüzün boş kavanozunu getirip %50 indirimle satın alabiliyorsunuz. Daha önceki yıllardada Watsons'ta bu tarzda kampanyalar yapılmıştı, bence sayıları arttırılmalı, ilgi göreceğe benziyor. Hem de Loreal'in ürünü ise:) , bence çok güzel bir kampanya olmuş:) Katalogun 14-15. sayfalarında yer alıyor. 



İkinci ilgimi çeken kampanya ve kozmetik seti ise; Nivea'nın ürünlerinin yer aldığı deri çanta hediyeli bakım seti oldu. Hem fiyatı 24,90 TL hem de 6 çeşit Nivea ürünü var. Katalogta 8-9. sayfalarda görebilirsiniz.  Ekim ayı Watsons katalogunda benim dikkatimi çekenler dışında da çok güzel kampanyalar ve ürünler yer alıyor, Ekim ayında da herkese Watsons yolu gözüktü bence :) 


Biricit derki; Ekim ayı Watsons katalogunda oldukça ilgi çekici ürünler var, göz atmak gerek:)



4 yorum:

  1. Güzel şeyler seçmişsin canım. :)
    Loreal Magic Blur kampanyası da güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim canım :) Loreal Magic Blur kampanyası çok iyi bence :)

      Sil
  2. Watsons vazgeçilmezimiz oldu artık :)

    YanıtlaSil