27 Aralık 2015 Pazar

Senscience Restore Derin Onarıcı Saç Maskesi


Herkese mutlu pazarlar, bugün Senscience Restore Derin Onarıcı Maske den bahsedeceğim, bu ürünle ilgili birazda olsa bilgi sahibi olmanızı sağlayacağım.

Senscience Restore Derin Onarıcı Maske yaseminkokulueventda Saçım Şahane tarafından hediye edilen bir saç bakım ürünüydü.


Senscience Şampuan ve Saç Kremi (seyahat boyu) de ilerleyen zamanlarda blogumda yer alacak, annem tatilde kullanmak için aldı benden, geride vermiyor:)

Sağlıklı bir görünüm ve parlaklık vaat eden bu saç bakımı maskesini saçımı yıkadıktan sonra ıslakken, nemini aldıktan sonra uyguladım. Ağır hasarlı olan kalın saçlar için ve bukleli saçlar saçları onarıcı, kırıkların tedavisinde uygulanabilecek bu saç maskesini uyguladıktan sonra 2-5 dakika bekleyip saçlarımı duruladım. 






Saçları yatıştırması,onarması dışında saçlarımın kolay taranmasını da sağladı. Kırıklara karşı iyi geldiğini düşünüyorum, kokusu da gayet güzel. Tam boyu da alınıp kullanılabilecek saç bakımı ürünlerinden.  Senscience  Restore Derin Onarıcı Saç Maskesini, Shiseido ürünlerinin satıldığı Saçım Şahane'den bulabilirsiniz. 




2 yorum: