23 Mayıs 2018 Çarşamba

Ayvalık Zeytinyağı; Monteida Zeytinyağı Deneyimim



Herkese mutlu günler diliyorum. Bugün sizlere Monteida Zeytinyağı'ndan bahsedeceğim.  Monte İda ürünleri Kaz Dağlarının eteklerinde yer alan Havran'da kurulu tesislerinde üretiliyor.  Kaz Dağları mitoloji de İda olarak anılıyor. Adını taşıdıkları dağlar klimatik yapısı ve ekosistemiyle, insan organizması için en ideal havaya sahip olmasıyla ve en lezzetli zeytinlerin yetiştiği topraklar olmasıyla seçkinleşmiş. İdeal bir iklimde ve verimli topraklarda yetişen, özel zeytinlerden elde ettikleri zeytinyağlarını, en uygun koşullarda doğallığı bozulmadan bizlere sunuyorlar. Ayvalık'a oldukça sık gidiyorum, teyzem orada yaşadığı için. Gerçekten de havası harika oraların. 







Ben lezzet açısından Monteida Zeytinyağını çok beğendiğimi söyleyebilirim. Organik olması da en güzel özelliklerinden. Ayvalık'tan aldığım zeytinlerime çok yakıştılar. 







Monteida ürünlerinde; zeytinyağları, zeytinler, zeytin yağı sabunları, emaye ürünler ve hediyelik ürünleri bulunuyor. Ürünlerini sitelerinden veya satış noktalarından satın alabiliyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim zeytinyağlarını. 



10 yorum: