2 Şubat 2015 Pazartesi

Sevgilisi Olmayanlara Özel Yazı: Sevgililer Günü'nde Yalnız Kalpler Ne Yapsın?


Mart ayı nasıl dert ayıysa, şubat ayıda 'aşk' ayı bana göre. Kasım'da mı aşk başkadır, Şubat'ta mı aşk başkadır diye sorsanız; kesin fikrim şubat ayının aşk ayı olduğu yönünde.. Nedeni ise çok basit; 14 şubat gibi bir gün geliyor, sevgililerin bulusacağı, sevgilerini özel hediyelerle göstereceği, vıcık vıcık etrafta dolaşıp, sizin gözünüzün önünde aşklarını yaşayacakları özel bir gün. Daha firmaların mailleri ile başlıyor, markaların smsleri ile devam ediyor (sevgiliniz olsa neyse sevgiliniz olmayınca iyice sinir oluyorsunuz, kime alacağım ki ben bu hediyeyi), en sonunda ise 14 Şubat günü geliyor ve sevgilisi olan çiftler sokaklarda elele dolaşmaya, birbirlerine hediyeler vermeye başlıyor..

Sevgilisi olmayanların dışarı çıkmamaları daha uygun, bugün suya sabuna dokunmayın, evinizde takılın siz.(şaka şaka) Yoksa sevgilileri görüp görüp muhtemelen bu güne de, o gördüğünüz sevgilisi olan şanslıgiller familyasına da uyuz olup, kara kara düşüneceksiniz, içten içe kıskanacaksınız siz iyisi mi evde oturun yalnızlar! Bu yazım özellikle sevgilisi olmayan, sevgilileri tarafından terkedilmiş veya sevgilisinin davranışları yüzünden ilişkisini bitirmiş 'yalnızlık çok güzel, yalnız takılırım daha iyi ooo yee', 'yalnızım coolum, dırdır çekeceğime böyle daha iyi beaa', 'bir ilişki yaşayamıyorum ben, yalnızlık benim en eski sevgilim' diye kendini avutanlar için, bu yazım sevipte kavuşamayanlar için, sevgilisi olmayan şanslıgiller için.. Peki siz sevgililer gününde ne yapacaksınız? Aşk ve ilişkiler yazılarıyla internet alemi sallayan Biricit boş durmadı bu konu üzerinde hindi gibi düşündü, attı tuttu ve bu yazıyı uydurdu!

Sevgilisi olmayanlar Sevgililer Gününde ne yapmalı, depresyona girmemek, eski sevgiliyi aramamak için yapılması gerekenler nelerdir?

* Evinizden çıkın ve insanların arasına karışın (korkularınızla yüzleşin..) Asla evde durmayın, iyice psikopata bağlamayın.. Yok kitap okuyun yok müzik dinleyin diyemeyeceğim bu sefer.. 

* Tek başınıza dışarı çıkmayın mümkünse sizin gibi bekar, sevgilisi olmayan yakın bir arkadaşınızla veya kalabalık bir arkadaş grubuyla dışarı çıkın. (dısarı cıkacağınız arkadaş grubunuz sadece bekarlardan oluşsun)

*Gezin, dolaşın, eğlenin ve yalnızlığın tadını çıkartın, bırakın sevgilisi olangiller familyası sizi kıskansın, 'vayy bee simdi yalnız olmak lazımdı' desinler..

* Sevgilisi olmayanların aslında sanslı olduklarını düşünmeleri lazım, belki devam etseydiniz iyice mutsuz olacaktınız, düşünsenize sevgiliniz var ama size hediye almadı veya güzel bir seyler planlamadı, sizi umursamadı, bunu yasayan insanlarda oldukca fazla (sekil 1 a: Biricit). Bardağın dolu tarafını dusunmeye çalışın, onlar simdi sevgililer gününü kutluyorlar fakat ama lakin siz ileride, gelecekte, belki de tam istediğiniz insanla, sizi mutlu edecek kişiyle harika bir sevgililer günü yasayacaksınız, belki de onlar son sevgililer gününü kutluyorlardır kimbilir? 

* Yalnızda olsanız; mutluysanız sorun yok demektir. İllaki hayatınızda birisi mi olmak zorunda, zaten sizi sevseydi, sizi bırakmazdı sizin yanınızda olurdu, arardı sorardı, ilgilenirdi, korkaklar gibi kaçmazdı,sevilmek güzel tabii ki herkes sevilmek ister ama illaki birisi olsun diye birini hayatınıza sokmayın. Gerçek aşkı bekleyin, unutmayın bir gün karşınıza çıkacak, umutsuzluğa yer yok!

Biricit; sevgilisi olsa da olmasa da sevgililer gününde çok eğleneceğe benziyor.



11 yorum:

  1. Eğlenceli ve faideli bi yazı olmuş. Umarım herkes gönlündekini bulur da, kimsenin ihtiyacı olmaz bu yazıya. Ama her ihtimale karşı dursun şöyle bi köşede. ;) Sevgiler... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insallah herkes gönlündekini bulur bencede aşk güzel karsılıklı sevgi olunca :) faideli eğlenceli yazımı beğenmene sevindim, sevgiler :)

      Sil
  2. Çok keyifli bir yazı olmuş yine.Ellerine sağlık!
    En iyisi 14 Şubat'ı evlisi bekarı hep birlikte geçirelim biz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim tatlım :)
      insallah 14 subatı hep beraber kutlarız :))

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. :)) öyleyimdir canım, alem olmak bizim işimiz 1982den beri:)

      Sil
  4. Çok güzel bir yazı olmuş şöyle de düşünülebilir sevgilisi olanın bin derdi var olmayanın bir derdi var. 14 Şubat cumartesi gününe denk geliyor yorgun olacağım zaten muhtemelen :) Tüm gün uyumayı planlıyorum 14 şubatta hatta telefonumu bile kapatacağım eski sevgililerimden biri mesaj atıp arayıp canımı sıkmasın diye :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aman olsa da ayrı bir dert olmasada baska bir dert, oluncada uğrasıyorsun surekli bir sorun:)
      evden cıkmıyorsan uyumak guzel plan evet telefonunu da kapat kesin yazarlar :)

      Sil
  5. cok sekersın canım olanlarda olmuyor gıbı davranıyor merak etme:) Sevıgılıler gunu bahanemız olsun hayatımız askla dolsun ınsallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. erkeklerin ortak sorunu sevgililer gununu ciddiye almamaları ve tabii hediye ne alsalar onunda derdi var o yuzden o gun yokmus gibi davranıyorlar. insallah keske, sevgilisi olana hergun sevgililer gunudur zaten, hep ask olsa keske kuzum :)

      Sil