29 Şubat 2012 Çarşamba

Blog Kuralları


Blogumun kuralları var artık arkadaslar.Gerci coktan vardıda ben bu yazıyı yazma gereğı duyuyorum,cunku bazı bloggerlar buna neden oldu.
-Benim blogumu izleyeni izlerim,çünkü bana değer verdiğini düşünürüm bakarım yani kimdir nedir ne değildir diye.
-Benim izlediğim bazı kişiler beni izlemiyorsa bende onları izlemiyorum,çünkü kendini üstün gören ukala tavırlı insanlarla işim olmaz.
Sonucta sende insansın bende insanım,ne yazıyosun yani edebi metin mi yazıyosun,zaten blog arkadaslarım vasıtasıyla gelmısım bloguna ızlemeye almısım nesin yani tırt tırt bıseyler yazıp duruyosun.Ben kimleri izliyorum sen biliyor musun nasıl bloggerlar nasıl yazılar,beni kimler izliyor biliyor musun üstad bloggerlar ve bu beni mutlu ediyor,onlardan öğreneceğim seyler var.Sen ne öğreteceksin bana ki senin sacma seylerini takip edeyim?Ben kötü niyetli insanları sevmiyorum,ne sanal dünyada nede gerçek dünyada.İyi niyetli değilsin o yüzden sizleri izlemiyorum artık,bide bunlar bi grup gibiler bölünerek mi çoğalıyorlar nedir?
-Beni izleyen herkes istediği yorumu yazabilir yorum engeli yoktur,adsıza kapalı oda hakaret olaylarından dolayıdır.
Bu yazıya isteyen istediği şekilde alınsın kızsın üzülsün hiç mi hiç umurumda değil.Benim izlediğim insanlar belli beni izleyenlerde belli.Kıskanç,ukala,kendi bi halt olmadığı halde insanları küçümseyip,kendini üstün gören insanlarla benim hayat boyu işim olmaz.
Ben hangi blogu takip etmem eğer cinsel içerikliyse yada Türk milleti aleyhine bir blogsa.Bunun dısındaki her bloguda takip ederim,sadece google friends den edebiliyorum izle yazan yerden izleyemiyorum ve blog adresınız yazmıyorsa profılınızde doğal olarak göremezsem ızleyemem.Eğer izlemediğim arkadaslarım varsa bu posta yorum yazabılırsınız,yorumumu gösterme yazarsanız yayınlamamda oylede yapmıslığım coktur.
Kalbi iyi olan ve insanları seven tüm blogger arkadaslarıma sevgilerimle.
Üç aylık acemi blog yazarı Biricit.

Biricitin karsısına bu insanlar sayıylamı cıkıyor,ısyerlerınde,dostları arasında,komsuları arasında,yolda yürürken,sevgılılerı arasında her yerde bu insanlara rastlayan Biricit acaba bunlar uzaylı mı yoksa ben mi uzaylıyım diye düşünmeye başladı.

resim alıntıdır

74 yorum:

  1. harikaa yazmisin tatlim aynen öyle bende öyle düsünuyorum iznin olursa senin adini da vererek bende blogumda yayinlamak isterim bu yazini? yanitini bende bildirirsen cok mutlu olurum.

    YanıtlaSil
  2. ♥Nilays World Fashion♥ tabııkı canım :) yayınlayabılırsın sevgıler :)

    YanıtlaSil
  3. boşver biricitim kalan sağlar senindir:) ben hep seninleyim 3.flim ne zaman çıkıyor! :D

    YanıtlaSil
  4. ∂єкσяαρѕυωαѕуση :)) yakında cok yakında gelıyor 3.cusu :)) sevgıler canım bende hep senınleyım :)

    YanıtlaSil
  5. aynı günde ikinci kez soylemıs olacagım ama uzerınde durmaya degmeyecek durumlar bunlar :)

    hemen de kendimden bir alıntı yapayım : şu blog dünyasında iki kişiyi izlemeyi bıraktım
    birincisi bir kozmetik bloguydu ve yazdıklarının yalan dolan oldugunu farkettıgım ıcın, samımı olmadıgı, 2 gün bile kullanmadıgı bir seyi( cunku tum bloggerlara aynı zamanda yollanmıstı urun) uvv muhtesem bayıldım öldüm bittim tarzı yorumlar yaparak tanıttıgı için ve de bununla ilgili " ne kadar sure kullandın" diye ozetlenebilecek, adım sanım acık olarak yazdıgım yorumumu yayınlamadıgı ıcın sıldım. ınsanları üç kurusluk urun ugruna yanlıs yonlendırmek cok ayıp bır sey. daha agır yazmak istemiyorum :S

    ikincisi ise bir kategoriye sokamayacagım bir blogdu. cabalarını, yaptıklarını takdır de edıyordum ıcten ıce. ama ayrımcılık kokan yazılarını okuduktan sonra bıraktım ızlemeyı.insan once insanı sevecek ki insanlıgı bellı olsun.

    yine uzun yazdım biricit, her neyse, takipteyim, severek okuyorum, biliyorsun :)

    YanıtlaSil
  6. seni kimler kızdırdı bilmiyorum canım ama yazmakla çok iyi yapmışsın. ben de henüz 1 aylık bile değilim, şimdiye kadar olumsuz birşeyle karşılaşmadım her türden blogu da izliyorum eminim kendime katacak birşeyler bulurum!

    YanıtlaSil
  7. Gamzecim doğru dıyosun aslında ustunde durulacak konular değıl,hatta muhatap olacağım ınsanlar değıller ama söz ucar yazı kalır o yuzden yazdım rahatladım :)) belkı baska arkadaslarında rahatsız olduğu konular vardır dıye dusundum.
    O kozmetık blogunun yaptığı ıyı bısey değıl sonucta bıseyı kullanmadan sadece bı yalakalık olsun dıye bazı seylerı yapmak sadece menfaattır.zaten kozmetık makyaj bloglarında ne olaylar oluyor ne olaylar? :))
    insanlar arasında ayırım yapan kısılerı asla sevmem,insan insanı sevecekki insanlığı belli olsun bu sözün ne kadar doğru.Ayrım yapan insanların kendi içlerinde sorunları var asağılık kompleksıne sahıpler bence:)
    bende senın yazılarını severek takıpteyım canım :) sevgıler

    YanıtlaSil
  8. yeni hayat kızmak değıl aslındada sanırım ıcımde kalmasını ıstemedım,bende takıp ettığım bloglardan,arkadaslarımdan kendime kattığım seyler var yeni seyler öğreniyorum.Umarım dahada güzel olur,sevgiler :)

    YanıtlaSil
  9. Ya yorum yazacaktım uzunca bişeydi saçmaladım.Normal hayatta insanlar nasılsa burayada içlerini illaki yansıtıyorlar.Farklı görünme çabaları hissediliyor bence.Bir diğer husus kendini bir şey zannetme sendromu.Ona çare yok boşver. ben şahsen hoşuma gideni okuyor takip ediyorum beni takip etsin etmesin umrumda değil.:)Bazı bloggerlarla daha samimi oluyorsun zaman içinde birbirini anlamaktan kaynaklı olarak onların her yazısını okuyup merak ediyorsun.Burası böyle bir dünya benim için.Senin bu mevzuya şöyle bir örnek vereceğim.Üniverstede genelde asistanlar havalı davranır kibirli bakar öğrenciye Bazende hocaya bakarsın doç olmuş profösör olmuş gayet mütevazı bu kişilikten gelen bir şey onlarda kişiliklerini öyle ortaya koyuyorlar.:)Egoları tatmin olmayanlara sözüm.:)Herkes üzerine alınmasın.Kendimi genede ifade edemedim saçmalamış olabilirim.:)

    YanıtlaSil
  10. Biricitim ah saol :) inan bende bundan dertliyim, okudugum, takip ettiğim bir sürü blog var. Severekte izliyorum, aslında beni izlesinler diyede degil.

    Ama bir blogu izlemeye alıyorum, konuyu begeniyorum yorum yazıyorum aa cevap bile yok. Üzülüyorum haliyle, bende senin yaptıgını yapıcam artık..

    YanıtlaSil
  11. huyumkurusun canım bence cok ıyı ıfade ettın zaten benım anlatmak ıstedığımde buydu :) sorun ızlenmekte değıl aslındada yapılan hareketler davranıslar ama dedığın gıbı ınsanlar bloglarındada kendılerını bellı edıyorlar cok doğru bı tespıt yorumun ıcın tesekkur ederım budur yani:)

    YanıtlaSil
  12. biricit, ben de kozmetik blogu yazıyorum ama ınsanlar bilgi edinmek için bloguma bakıyorsa yanlıs yonlendırmeye hakkım yok diye dusunuyorum :)

    neyse ya bosver :) bazı insanlar yazım seklınden bile kendini ele verir :p

    YanıtlaSil
  13. biricitçim herkelimen cok dogru aynı kurallar benım ıcınde gecerlı yanı.uzun zamandır gıremıyordum bloguma ozlemısım valla mımlemıssın bu hafta ıcı yazıcam .uzun bır yazı yazdım bıraz evvel.sende gecıyosun ızın almıstım ya hanı o yazı sevgıler

    YanıtlaSil
  14. abınelık gozukmuo yorumlarında eklersen sevınırım

    YanıtlaSil
  15. Aslıcım aman bosver sende onları izleme bunlara prim kazandırma bosver gitsin :)) hiç üzülmene değmez bunların yapısı bu iyi olan seyi kabul etmeme ego tatminsizliği ukalalık ve kötü niyet amaclarıda belli zaten bosver canım zaten izleye izleye bu hale gelip kendilerini bi bulunmaz hint kuması sanmıslar:)

    YanıtlaSil
  16. Sevgili biricit, seni izleyen izlesin izlemeyen izlemesin. Boş ver aldırma. Sen yazılarını yaz bırak blogger'a. İzlediği bloglara beni ekleyenleri ben de izliyorum. Tıpkı seni izlediğim gibi. Kurallara uymayanlara yaptırımın olacak mı sen ondan haber ver, ceza yemeyelim:)

    YanıtlaSil
  17. Gamzecim cok haklısın sonucta bilgi almak yeni ürün görmek ve gercek bilgi için bu blogları ızlıyoruz ama yapmacık bılgı ıcın sadece fırmadan urunu alıp kullanmadan tanıtmakta cok yanlıs bısey. yazılardanda tavırlardanda bellı olur zaten yaa acaba tanıyormuyum bende bakıyorum genelde ama gozumden kacırmısım sanırım :))
    gorusmek uzere canım:)

    YanıtlaSil
  18. fortunacım hosgeldın bakıyorum bakalım nasıl yazmıssın :))

    YanıtlaSil
  19. fortuna onu bı arkadasım daha soyledı ama nasıl ekleyeceğım bılıyosanız yardım edın :)hıc farkında değılım

    YanıtlaSil
  20. Sende uzaylısın, bende uzaylıyım.. Çünküüü yaşadığımız dünya da bir nevi uzayda.. geyiği yapmıycam, merak etme :) Ama şunu belirtmeden geçemiycem biricit, fazla kafaya takma bu tür şeyleri.. Cidden, önemsiz konular bunlar. Bence bu konuyu açman bile gereksiz olmuş, yani şu izledi bu izlemedi durumlarına kafayı takacaksak ohhoooo.. Daha önemli işlerimiz var biricit, mesela ekonomik kriz gibi, kendimize bi özel arkadaş bulmak gibi.. di mi? :P

    YanıtlaSil
  21. güzel bir konuya değinmişsin Sevgili Biricit...ben de diğer arkadaşlarım gibi söylediklerine katılıyorum

    sevgiyle...

    YanıtlaSil
  22. Canım kim üzdü seni bu kadar neyse boş ver takma ama söylediklerinde çook haklısın öpüyorum

    YanıtlaSil
  23. Sevgili Hektor bende takım kadrondayım ızlemedeyım senı :)) kurallara uyalım uymayanları uyaralım :) ceza yok sağlığınızı dılerım sadece kurallara uyarsanız:)

    YanıtlaSil
  24. ErhaN hepimiz uzaylıyız :)) evet asıl onemlı konu özel birisini bulmak iste bütün mesele bu :D

    YanıtlaSil
  25. Aynur (Küçük Hala) tesekkur ederım güzel yorumun için,sevgiler :)

    YanıtlaSil
  26. DiziManyaQ yok canım uzulmedım sadece paylasmak ıstedım sorun yok :)) sevgıler optum bende gorusmek uzere:)

    YanıtlaSil
  27. harika yazmışsın.. dobra dobra, doğal ve harbi.. yazdıklarına katılmamak elde değil. yorumlar da çok güzel.. zenginlikleri yetkileri v.s gibi nedenlerle kendini bir şey zanneden insanlardan oldum olası ben de hazzetmem. bu nedenle pek çok akraba,arkadaş v.s ile ilişkimi kesmişim ve hiç takmam.

    YanıtlaSil
  28. blog senin, canın nasıl isterse de öye kural koyarsın Biricitim, öptüm :)

    YanıtlaSil
  29. Klavyene sağlık cicim :)
    Bu kuralları biraz daha yapılandırırsan hepimiz blogumuza bir yerlere koyardık.Benimde öyle oldu,olmayan kalmamıştır.Özellikle belli bir izleyici kitlesine gelmiş insanlar özellikle şööyle bir havalanıyor.Marilyn monroe hesaaabı:DAma bu kurallar üzüntüden değil kapak olsun diye durmalı bir yerlerde.Biricit kuralları:)

    YanıtlaSil
  30. Bende yaptığım olumsuz yorumları yayınlamayan blog sahiplerinden şikayetçiyim.Olumsuz derken onun yazısına zıt görüşler.Hayır yani illa onun yazdığıyla aynı görüşü paylaşıcam diye bişey mi var?Yoksa kanlarında davarodaki Şener Şen'lik mi var?Anlamış değilim.
    Ohh içimi döktüm:)Sagolasın yerinde bir yazı olmuş.

    YanıtlaSil
  31. UUUuuu beybi! Biricit, katılmadığım noktalar da var biricit! :) Mesela beni moda blogları takip ediyordu, ehe geri dönüş yapmıyordum. Edebi eser yazmıyoruz biricit, haklısın :)
    Bi de mimi yaptım ben, çok klas oldu çok güzel oldu -beklentileri yüksek tutmak güzel bazen :D

    YanıtlaSil
  32. Yazdıklarına katılıyorum Biricitim , insan samimi olanı da olmayanı da zamanla anlıyor , ona göre kendini geri çekiyor , senin yazdıklarını severek ve keyifle takip eden bir blog arkadaşın olarak boşver canım , sen devam et diyorum , sevgiler.

    YanıtlaSil
  33. Ben de bununla ilgili bir post hazırlamayı düşünüyordum içimi okumuşsun resmen.Ya karşımdakinin fikirlerine saygı duyup duygularını paylaşıp yorum yapıyorum ama o bana cevap verecek kadar saygı bile duymuyor.Çok kötü gerçekten en iyisi senin dediğini yapmak :)) Tam bir ukalalık gerçekten de insan sinir oluyor.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  34. shirin serkan tesekkur ederım güzel dusuncelerın ıcın :) oyle ınsanlarla hıc muhatap olmamalı cunku ınsana değer vermeyen sende değer vermeyeceksın,kendını bısey sanan zaten bısey değıldır

    YanıtlaSil
  35. Mayacım her turlu elestırıyede acık bırıyımdır canım :) sevgıler bende optum:)

    YanıtlaSil
  36. Kafe de Mola canım cok tesekkur ederım Biricit kuralları olmalı :)))
    aman o havalarını ben söndürürüm onların cok havalanmasınlarki nedir yani yok su kadar takıpcı bu kadar takıpcı onemlı olan senı anlayan ınsanların olması paylasımlar yapmak bence:) sevgıler :)

    YanıtlaSil
  37. Zeytin Çekirdeği canım benım olumsuz değıl hıc bı yorumumu yayınlamayan bı blog vardı bende ızlemekten vazgectım rahatladım ıyı oldu :)) olumsuzda yazılabılır sonucta herkes aynı fıkırde olmak zorunda değıldır ama blog acıyorsan bıseylerı goze alman gerekır herkesin görüşü kendınedır, onemlı olan kırıcı yada hakaret edıcı olmadan yorum yapmak benım gorusum :) sevgıler:)

    YanıtlaSil
  38. AtYarışındaki Eşek :)) olsun moda bloguda candır yani :) sende takıp et modadan haberın olur yarın obur kız arkadaslarına yardımcı olursun :)

    bakıyorum hemen sevgıler :))

    YanıtlaSil
  39. zeynepcim cok tesekkur ederım sende benım samımı bulduğum ıcten bulduğum bloglardansın ılgıyle takıp edıyorum sevgıler canım :)

    YanıtlaSil
  40. Kaybolmuş Bir Denizyıldızı kalp kalbe karsıymıs,demekkı aynı cevrelerde olan blogcular bunlar ısımlerı lazım değılde,benımde yorumumu yayınlamadı kı ben cok olumlu guzel seyler yazmıstım nıye yayınlamadı anlamadımda bı laf var bılıo musun bunları bız bırakalımda ıkı sokak ılerıdekı parka gıtsınler kumda oynasınlar :) sevgıler canım :)

    YanıtlaSil
  41. Seni nasıl kızdırmışlar! Akıllı olsun herkes,üzmesinler Biricitimizi. İstediğini yapmakta özgürsün tabii ki,burası sanal bi' dünya da olsa içinde barınanlar insan.Her şeyin yolu yordamı vardır,senin olayın buysa ona göre davransınlar :)

    öpücükler:) (sakinleşmen için :P)

    YanıtlaSil
  42. cherry yok canım kızmadım aslında ama ayaklarını denk alsınlar oyle dıyım yani :)))) optum canım sevgıler :)

    YanıtlaSil
  43. söylediğin her kelimenin yanındayım!!!

    YanıtlaSil
  44. Aynen katılıyorum yazdıklarına bricit. Çoğu kişinin içinde olan ama dile getiremediği sözlere tercüman olmuşsun. Öyle burnu büyük, ukala tipler varki blog dünyasında, eminim gerçek hayatlarında ezik tiplerdir. Önceleri saf saf yorum yazardım, sonra bi baktım karşı tarafın tıkırında değilim. Bundan sonra ne kadar ekmek, o kadar köfte.

    YanıtlaSil
  45. aynen katılıyorum yazdıklarına.
    Bende pek boşveremem böyle şeylere.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  46. neslice tarifler bosver canım ya onların egoları ezik belli zaten davranıslarından o yuzden hıc muhatap olmayacaksın dırekt ızlemeyeceksın :) sevgıler

    YanıtlaSil
  47. mehtapcım bosveremedım yani dayanamadım artık ıcımde kalmasın dedım yazdım :) sevgıler

    YanıtlaSil
  48. uuuu! :) yazıya normal başlayıp atarla kapayan biricit :) haha sevgiler bizden, türkansultan kuralları gibi olmuş bu :)

    YanıtlaSil
  49. Kuulumsu Kadın aaa oleyımdır geldıler mı gelıolar canım :))))) öpüşmem sevısme sahnesıne cıkmam mini gıymem :))kirpiklerimi kırpıyorum su anda sana :)))

    YanıtlaSil
  50. Canım çok güzel yazmışsın valla hakkatten durum budur! Ama boşver sıkma canını sen izleyen ve isteyen izlesin :)

    YanıtlaSil
  51. Katy Perry'nin E.T'sinden selamlar.
    Ben de beni izleyen herkesi izlemiyorum; ama beni izleyen kişilerin tek tek bloglarına bakıp, yazılarını okuyorum. Bazen yorum atıyorum, bazen atmıyorum; ama kesinlikle okuyorum kimmiş, ne değilmiş falan diye. İzlemediğim için ama götü kalkık olarak sıfatlandırılıyorum senin yazına binaen. Olsun. Sanırım sen beni izlerken ben seni izlemiyordum. Çünkü; ben götü kalkık bir egoistim. Kendimi çok bir şey zannediyorum. Ya var ya, ben öleyim ya. Kuzey Güney'deki Güney'i de alayım yanıma; çünkü o da hak ediyor bunu. ehehe.
    Senin de bloguna şöyle bir bakayım diye girdim; lakin kaba etim gökyüzünü aştığından dolayı küçümser bir tavırla süzdüm satırlarını. Hı hı.
    He bu arada yazına alınmadım, üzülmedim, kırılmadım - zaten umrunda değilmiş de - fakat bir iki satır altına çiziktireyim dedim. Alınmadım; ama bir parça üzerime aldım çünküm. He ister yayınlarsın ister yayınlamazsın, benim yayınla ya da yayınlama diye bir problemim de yok.
    Sevgiler 3 aylık blog yazarı, umarım 3 yılları da görürsün. Muciaks.
    Not - Ps. ve türevleri: Benim izlediğim herkes de izlemez beni, he bu beni üzer mi? Belki evet belki hayır. Ama şöyle bir şey var, blog yazan herkes bir parça egoisttir. Şöyle ki; birileri tarafından okunmak ister, yazıları ulaşsın insanlara. Bu egoistlik midir aslında bilmiyorum; ama her neyse herkeste var ki blog açıp satırlarını insanlara ulaştırmak istemiş.

    YanıtlaSil
  52. Senden Benden Bizden evet canım isteyen izler dediğin gibi :)) yazdıktan sonra gordumki sanırım genelde blog arkadaslarımın yasadığı bır durummus sevgıler canım :)

    YanıtlaSil
  53. Beyza Mollaahmetoğlu düşüncelerini paylastığın ıcın tesekkur ederım oncelıkle,kımseyle kısısel bı polemiğe girme gibi bi amacım yok gercekten,yorumunuzu yayınlarım bu sızın dusuncelerınız gorusunuzdur umarım sızınde nıce nıce blog yazılarınız yıllarınız olur,sevgılerımı gonderıyorum iyi aksamlar

    YanıtlaSil
  54. Ya biraz üslubumun ayarını kaçırmışım sankim, jargonum fışkırmış hafiften. Kusura bakmayasın.

    YanıtlaSil
  55. Beyza Mollaahmetoğlu sorun değıl ayar kacar sonra duzelır ;)

    YanıtlaSil
  56. .)) ah kuzum kim takar hesabı herkes kendine müslüman
    aynen bana yorum yazmayana ben de yazmam
    yeni yetmeler bana niye yorum gelmiyor diyor
    ulan ben eski en tanınan bloggerım ben bile yorum yazıyorsam emek veren dostlarıma değer veriyorsam senin ne haddine değil mi ama?
    en güzeli canım bence de salla ama canını da sıkma
    bir şey olursa bana pasla bu alemde çekinirler benden malum .)) öperim

    YanıtlaSil
  57.  Stil Direktörü  cok tesekkur ederım yorumun ıcın gercekten ıyı geldı su anda :)) keske herkes sizin gibi olabilse mütevazi,samimi tavrınızı yazılarınızla bütünleştirmişsiniz benim için değerlisiniz bunuda unutmayın,sevgilerimi gönderiyorum bende teşekkür ederim bişey olursa bildiririm :))

    YanıtlaSil
  58. Çok haklı olduğun yönler var, ama işte seçimlere saygı göstermek zorundayız..benim bir parça farklı düşündüğüm şeyler var mesela yazmıştım da, herkes kendince bir sebep sahibi mutlak.
    Burnu büyüklüğünse hiç tedavisi yok eninde sonunda yalnız kalacaklar..
    Şu var ki biz gösterdiğimiz saygı ve ilgiyi görmeyince bazen elde değil canımızın sıkılmaması, birine ya da bişeylere kızınca kırılınca çıkar genelde bu tür yazılar, alınma üzülme sakın kuru kalabalıktansa az ama öz dost ortamı yeğdir:** öperim

    YanıtlaSil
  59. E ben buna uupuzun yorum yazdım nereye gitti:(

    YanıtlaSil
  60. Yorum yönetimi etkinleştirildi. Tüm yorumlar blog yazarı tarafından onaylanmalı.

    aman kız ben de dedim gitti yorum:D
    e yazıda yorum engeli yoktur diyo ya, denetim=engel bazılarına göre ,bana sorarsan değil,anononimlerede izin verebilirsin bu durumda o güzelliği var denetimin:*

    YanıtlaSil
  61. Canım bir şey soracağım. Ben seni mimledim diye yazı yazmıştım, gelmedi mi? Gmailimde görünmüyor ama bazılarına gitmiş. Sana geldi mi gelmedi mi anlayamadım. :(

    YanıtlaSil
  62. iρεκβöcεĝι~ doğru dıyosun secımlere saygı duymak gerekır ama o sekılde davranılınca ınsan kotu hıssedıyor,az ve öz ınsanlar olmalı dedığın gıbı.

    Yorum engelı yok tabııkı gercekten herkesın yorumunu yayınlıyorum,adsız yorumlarda basıma cok olaylar geldı o yuzden adsıza ızın vermıyorum :)

    sevgıler canım :)

    YanıtlaSil
  63. Firarî Yolcu canım bana gelmedı? nerde mımledın bakayım hemen :)

    YanıtlaSil
  64. Ne demek her zaman canım .) Sevgiler tşkler öperim

    YanıtlaSil
  65.  Stil Direktörü  canımsın tesekkurler tekrardan, gorusmek uzere öptüm bende sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  66. canimm hala kopyalamadim cünki ben az farkli yapicam. Senden kopyala yapistir yapip emegine saygisizlik yapmak istemedim sonradan düsünce dank eti :) az farkli yazicam o yüzden hala niye yazmamis bu hatun diye sasirma :)
    öpüldun

    YanıtlaSil
  67. ♥Nilays World Fashion♥ sorun yok canım beklıyorum bende senın yazını merak ıcınde :) sevgıler

    YanıtlaSil
  68. Ben yazsam aynını yazardım, duygularıma tercüman olmuşsun :)

    YanıtlaSil
  69. sevda s. beğenmene sevındım canım genelde herkesın sorunlarıymıs sanırım yazdıklarım sevgıler canım:)

    YanıtlaSil
  70. içimi dökmüşsün resmen ağzına sağlık:D takipteyim sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmene sevındım bende takıpteyım sevgıler:)

      Sil