8 Ağustos 2012 Çarşamba

Africology Ürünleri Deneyimime Başlarken:)


Bugün kargodan çok sevimli bir paket aldım ve Africology deneme ürünleriyle karşılaştım:) 



Bende henüz yeni tanışıyorum,denedikçede ürün yorumlarımıda yapacağım.Ama kısacası Africology'i biraz tanırsak: Ürünlerin icinde marula, afrikan patatesi, aloe ferox, rooibos bitkileri var. Bunlar yüzyıllardır Afrikada şifalı olarak bilinen ve iyileştirme özellikleri olan bitkilerdir.



 Ürünlerin içindeki koruma maddesi diğer ürünlerdeki gibi raf ömrünü uzatmak için kullanılan kimyasal maddeler değil onun yerine anne sütüne en yakın olan keçi sütü enzimi  ve buzlar üzerinde İsveç'den Güney Afrika'ya getirtilmektedir. Ürünler tamamen natureldir.Ürünlerin doğal olması çok güzel bir durum.Hayvanlar üzerinde hiçbir şekilde deney yapılmamış.Ben her zaman hem doğal ürünleri hemde hayvanlar üzerinde deney yapmamış markaları tercih etmeye çalışan birisiyim,bu konuda Africology Markasını tebrik ediyorum.


İstanbulda Harvey Nichols'da satışı yapılmaktadır. Bioritm İstanbul'da da satış ve uygulaması yapılmaktadır. Afrika'da 300 den fazla lüks otelde spa ürünleri kullanılmaktadır.
Türkiye Africology naturel ürünlerini kullanan ünlüler arasından Ebru Gündeş, Hülya Avşar ve Gülben Ergen de bulunmaktaymış.
Benim için büyülü ve bambaşka bir deneyim olacağa benziyor:)


Ayrıca bu ürünleri oldukça dikkatimi çekti : Çatlakları önlemek için kullanılan Tissue Oil ve Neroli Balm 




Çatlaklar cildin gerilmesinden kaynaklanan yara oluşumları bildiğimiz gibi. Hamileliğin üç ayında karnımıza ve basenlerimize bitki yağları sürmek iyi gelen bir durummuş. Çatlaklarla mücadele etmenin en iyi yolu çatlaklar oluşmadan önce onları tedavi etmektir. Vücutta hormonsal değişikliklerin yaşandığı ve yeni bir hayatın gelişmekte olduğu bu dönemde hormonsal sisteminizin doğal ritminin dengesini bozacak içerikleri almamak için özen göstermek gerekir. Parabenler, fenoksietanol ve parfüm içerikleri bu zamanda tehlikelidir.Parabenler, fenoksietanol ve parfüm içeriği olmayan bu iki ürünü kesinlikle hamile olduğumda kullanacağım,notumu alıyorum :) Africology Ürünlerini buradan inceleyebilirsiniz.https://www.africology-tr.com/

Biricit, Africology'nin büyülü güzellik dünyasına doğru bir yolculuğa giriyor:)
Son üç görsel alıntıdır.

10 yorum:

  1. Hayvanlar üzerinde deney yapılmasına ben de karşıyım! Onlarınki de can :((
    Parabenli ürünlerden mümkün oldukça kaçınıyorum, yani uğraşıyorum ama neredeyse her kozmetik ürünün içinde paraben var. Bu ürünü ben de not ettim bir kenara. Özellikle ileride hamilelikte gerilen karın için son derece faydalı olacak! ;)
    Paylaşım için teşekkürler tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende hayvan deneyı yapan fırmalara karsıyım.Africology ürünlerinin hepsi doğal,içinde zararlı kimyasal maddelerin olmaması çok güzel bir durum.kozmetik ürünleri kullanırken iyi arastırmalı ona göre almalıyız,sevgiler Düş Kızı:)

      Sil
  2. ne kadar guzel Türkiye'ye yeni markaların gelmesine bayılıyorum. Hem de ekolojik çevreye duyarlı:) gule gue kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her zaman görürüz umarım böyle iyi markaları Türkiye'de:) tesekkurler,sevgıler.

      Sil
  3. iyi günlerde kullan cicileri

    YanıtlaSil
  4. Mim yanıtlanmıştır bilginize sunarım :)))
    Africology Ürünlerini kaliteli görünüyor sağlıklı ve mutlu zamanlarda kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemen bakıyorum mım yazına:)
      evet cok kaliteli urunler,tesekkur ederım.

      Sil
  5. Aaa ne güzel, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil