25 Ağustos 2012 Cumartesi

Africology Vücut Yağı,Vücut Peelingi,SPF15 Gündüz Kremi,Yüz Peelingi



Africology ürünlerinin bazı özelliklerinden  bu yazımda bahsetmiştim,uyguladığım ürünlerin bazılarına bu yazımda değindim.Denediklerimin hepsi harikaydı:)Şimdi denediklerime bakarsak:



Conditioning Body Oil (Marula) Nemlendirici Vücut Yağı:

Marula yağı, anti-stres özelliği ile yaşlanma belirtilerini azaltmak için Afrika Kızıl Çayı ve Portakal Çiçeği ile karışmıştır. Palmitik asit yönünden zengin olan ve tüm vücuda uygulanan bir serum olup cildi serbest radikallerin saldırısından nazikçe arındırmak için kullanılır.

KULLANIMI: Isıtın ve daha sonra ipeksi ve yumuşak bir cilt için tüm vücuda uygulayın; en iyi sonucu almak için sıcak banyodan veya duştan sonra uygulayın. Ciltte sağlıklı bir ışıltı için Vücut Losyonu ya da Vücut kremi ile karıştırabilirsiniz.

Ben duş sonrasında kullandım,elimde ısıtarak vücuduma uyguladım,bacaklarıma ve kollarıma uyguladım,banyo sonrasında nemlendirme hissettim.



Body Scrub - Vücut Peelingi:
Narin bir peeling için ceviz ve marula kabuğu tozu karışımı kullanılmıştır. Linoleik asit, A ve B Vitamini kompleksi, D ve E Vitamini, kalsiyum, çinko, potasyum, demir ve fosfat içeren ayçiçeği yağı içerir. Tüm bunlar hücre membranının genel sağlığına katkıda bulunur. Aloe Ferox özütü ve Marula yağı pürüzsüz, yumuşak ve ferahlık hissi yaratır.

KULLANIMI: Peeling için cilde haftada 3 kere uygulayın; böylece cildinizi ışıldayacak ve gerekli şekilde beslenecektir. 
Ben banyo sırasında uyguladım.Cildimde ferahlık, cildimin ölü derisinden ayrıldığını ve temizlendiğini hissettim,peeling şeklinde uyguladım.



Moisturiser SPF 15 - Nemlendirici Gündüz Kremi SPF 15:
Cilt sağlığı için özenle seçtilen aktif içeriklerin cilde nüfuz etmesine yardımcı olan Zeytin özütleri ile zenginleştirilmiş, hücresel sürecinizi korumak ve yenilemek için doğal antioksidanlar yönünden zengin bir Nemlendiricidir. Cildin DNA’sına zarar verebilecek hiçbir yapay koku içermez. Yapay koku yerine saf Gül yağı kullanmayı tercih ediyoruz. Saf Gül sadece mükemmel bir doğal koku değil aynı zamanda hormon sistemini dengelemede son derece etkilidir. Koenzim Q10, serbest radikallerle ve özellikle cildin lipit peroksidasyonu ile mücadele eden ve foto-yaşlanmayla savaşan bir antioksidandır. Sarmaşık ve salatalık, kan dolaşımını hızlandırırken ve lenf akışına yardımcı olarak şişkinliği azaltarak cildi sıkılaştırır ve cildin mat görüntüsünü yok eder. Cildi narin bir şekilde yumuşatır ve kırışıklara karşı daha fazla korur.

KULLANIMI: Yıpratıcı etkenlere ve serbest radikallere karşı korunmak için her gün uygulayın.

EK KARIŞIM: Avuç içinize birkaç damla Rose Gül Serumu damlatın. Ispatula kullanarak gerekli miktarda nemlendirici ekleyin. Daha yoğun bir nemlendirici etki için yavaşça karıştırın.
SPF15 – Methoxydibensoylmethane (mineral)

Ben bu kremi yüzüme uygularken gül kokusunu ve derinlemesine  temizliğini hissettim.Nemlendirme özelliğide harika.Birkaç dakika içinde emilim sağlıyor,sonrasında yumuşacık yanaklar:))
Deneme testerını dört kez uyguladım,dört günün sonunda ise aydınlık ve yumuşak bir cilt:)



Exfoliating Cream - Peeling Kremi:
Cildi koruyan jojoba taneleri nazikçe bakım yaparken cildin soyulmasını ve ölü hücrelerin yüzeyden arınmasını sağlar. Üzüm çekirdeği özütü ile zenginleştirilmiş formülü cildi korur ve yatıştırır , aynı zamanda anti-fungal, anti-bakteriyel ve anti-iritasyon tedavisi uygular. Besleyici Shea yağı ise cildin yumuşaklığını ve esnekliğini arttırır, hücre yenilenmesini ve kan akışını hızlandırır. Bu özellikler, reaktif ve yaşlanan ciltler için ürünü mucizevi bir iyileştirici ve gençleştirici kılar.

KULLANIMI: Haftada iki kere yüzünüzü temizledikten sonra, dairesel hareketlerle yüzünüze ve boynunuza uygulayın. Ilık su ile yıkayın. Maske uygulamadan önce her zaman Exfoliating Cream'inizi uygulayın. Daha yoğun bir bakım için haftada 3-4 kere üst üste, cildiniz düzelene kadar  Exfoliating Cream'inizi kullanın.
Ben yüzüme maske yapmadan önce uyguladım,peeling şeklinde sürüp dairesel hareketlerle uyguladım,ılık suyla yıkadım,gerçektende cildimde bir ferahlama ve arınma oldu.Ardından yüz maskemi uyguladım.

Africology ürünlerini https://www.africology-tr.com/ buradan daha detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Biricit Africology ürünlerinden gayet memnun kaldı ve tercihleri arasında yer alacak:)
Kozmetik görsellerimin başka bloglarda kullanılmasından dolayı artık biricitinyeri.blogspot.com olarak görsellere eklemeye karar verdim.

12 yorum:

  1. Merhaba blogunuzu yeni kesfettim ve hemen bu siteye katil kismindan basladim izlemeye:))
    Cok renkli ve zevkli bir blog olmus.
    Sizide benimkine beklerim
    komirra.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba hosgeldınız bloguma:) tesekkur ederım,bende takıbınızdeyım:) sevgıler

      Sil
  2. bilgiler için teşekkürler canım.
    iyi pazarlar.

    YanıtlaSil
  3. kremlerin kokularını çok beğeniyorum.İçeriğine baktım da bunların kokuları da çok güzel olsa gerek ,Biricit :-))De ,krem kullanma konusunda tamamen tembelim.Kırk yılın başında aklıma gelecek,cildim kuruyacak da ,öyle süreceğim.Siyah noktalar için çok yoğun etkili olan ürünleri varsa tercih edebilirim ama,ben de çok olmasa da dudadığım üstünde ve burnumun bir kaç yerinde var:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet cok hos kokuyodu canım gunduz kremı:) balmlarını da denıyorum harıkalar ayrı bı yazıda yazacağım:) bence 25yaş uzerınde ısen cok dıkkat etmelısın cıldının bakımına,sıyah noktalar ıcın bılmıyorum ama sıtelerınde temızleme,peelıng ve nemlendırme urunlerıne bakabılırsın https://www.africology-tr.com/index.php/urunler/kategori/temizleme-ve-peeling sakın siyah noktalarını sıkma bu arada:) sıkarak yok edemezsın ve ızı kalır:)

      Sil
  4. düzenli kullanım çok önemli iyi sonuç için, bir kremimi diş macunumun üstüne koydum farketmeden yine uygulamayıp aldım macunu elimee! bu yüzden ürünler hakkında olumsuz yorum yapma hakkım bile yok benim.. off:)

    Sevgiler
    pembeeevren.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet duzenlı kullanım cok onemlı,uygulamayı ıstemıosan o sekıldede yapsan uygulayamazsın,ıcınden gelecek ama bazen ben basucuma koyduğum kremlerımı bıle dalgınlıktan yada yorgunluktan surmeyı unutuyorum:)) sevgıler

      Sil
  5. Off, ben tatildeyim, eve dönüp kremlerime kavuşmak istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gelınce kavusursun kremlerıne zaten sonbahar geldı Istanbula tam krem surme havası sıcaktan surulemıyor pek:)

      Sil
  6. ım guzel kokulu ve nemlendırıcılı olsun daha ne ıster ınsan:)) mıs mıs:))..cok tesekkurler sevgılı adasım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rıca ederım adasım,kokusu gercektende gül kokuyordu cok guzeldı:)

      Sil