29 Haziran 2013 Cumartesi

Blog Mafyası Gerçeği


'Blog Mafyası' diye birşey var blog dünyasında,eğer az çok bloglarla uğrastıysanız,bir blog yazıyorsanız bunun farkındasınızdır,sizede denk gelmiştir en az bir yada iki kez bile..

Blog mafyasının amacı sizin moralinizi bozmaktır.Moralinizi bozunca yazma şevkinizin geçeceğini düşünmektedirler.
Adsız yorumlarla,ya da sahte blog hesaplarıyla blog yazılarınıza müdahale edip,sizi kırıcı sözler,aşağılayıcı cümleler kurabilirler..
Hatta yazılarınızın niteliğine bile laf edebilirler,niye hediye çekilişlerine katılıyorsun,neden hediye çekilişi yapıyorsun bile diyebilirler..Blog sizin değil çünkü sizin blogunuz aslında onlara ait,bu düşünceye sahip insanların tek istediği ise sizi üzmektir.

Üzmek,kırmak için öyle laflar edebilirler ki 'ee yeter artık' diyip blogunuzu kapatma noktasına kadar gelebilirsiniz.
Fiziki özelliklerinizden tutunda,sizin kişiliğinize dahi hakaretlere varıcı sözler duyabilirsiniz.Blogunuzu adsız yorumlara kapatırsınız,bu seferde sahte profillerden blogunuza yine yorumlar yazarlar.Amacları çok acıktır.Siz birşeyleri basarıyorsunuzdur,blog dünyasında tanınmaya baslıyorsunuzdur ve içlerindeki bitmek bilmeyen hasetlik,kin,nefret duyguları onları rehin almıstır.
Kısacası sizi çekemiyorlardır ve kıskanclıklarından çatlama noktasına geldiklerindede,o bezelye kadar beyinleriyle tek yapabilecekleri olan adsız yada sahte hesaplı yorumlar yapmaktır.
Blog Mafyasına tek cevap,blog yazılarınıza devam etmenizdir..

Blog Mafyası dikkatli olsun,her an redkitler karşınıza çıkabilir:)

Bu yazım Blogum Dergisi Kasım 2012 Sayısında yer almıştır. Bazı zamanlarda Blogum Dergisi'nde yayınlanan yazılarıma blogumda yer vereceğim, herkese sevgiler.
resim alıntıdır.


Follow my blog with Bloglovin

12 yorum:

  1. Çok sinir bir durum ama inatla devam ederdim sanırım :) şimdiye kadar başıma böyle bir durum gelmedi. Çekememezlikten başka bir şey değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede canım çekememezlikten kaynaklanıyor ama yazmaya devam:)

      Sil
  2. Ne kadar güzel ve doğru bir sekilde anlatmışsın tüm o olayları. Bazen gercekten bıktırıyorlar ama hic yazmaya ara vermeyi düsünmedim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bıktırma noktasına da geliyorlar ama yazmaya devam etmeli :)

      Sil
  3. Blog hırsızlarını da unutmayalım canım :)

    YanıtlaSil
  4. umarım öyle bir sataşmayla karşılaşmam ama gelirlersede gardımı aldım:))

    YanıtlaSil
  5. cok rastladim bende ama inanki birgün olsun morelimi böyle gereksiz insanlar icin bozmadim :)

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. moral bozmaya hiç gerek yok canım böyle kişiler yuzunden :) amacları o zaten:)

      Sil
  6. Malesef birkaç kez başıma gelmiştir benim. Hatta beni diğer blog arkadaşlar karşısında küçük düşürmeyi denemişlerdir. Ayrıca ağıza alınmayacak küfürler de ederek. Sonra da hiç cevap vermeyerek bu işin üstesinden gelmişimdir. Oysa benim blogdaşlarım beni iyi tanırlar. Çoğuyla da yazışırız. Paylaşımlarımız ortadadır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimde basıma gelmişti, aynı şekilde hakaretler, küfürler,insanların seviyesizliği ve kıskanclığından kaynaklanıyor, hiç muhatap olmamak en iyisi.

      Sil