5 Ocak 2016 Salı

Absolution La Creme du Teint Fondoten/BB Krem/Makyaj Bazı/Kapatıcı



Cilt tonunu dengeleyici, sağlıklı bir görünüm sağlayan favorilerim arasına giren bir makyaj ürününden bahsedeceğim bu yazımda. 



Hem cildimi nemlendirmesi hem aydınlatıcı bir görünüm sağlaması, hem de çok doğal durması gerçekten hoşuma gitti. Hoşuma giden diğer özellikleri ise; organik olması, hayvanlar üzerinde test yapılmadan üretilmiş olması. %99,34 organik içerikli, içeriğindeki bitkilerde organik tarımla elde edilmiş. Ecocert sertifikalı bir makyaj ürünü.

Ürün içeriklerini benim gibi inceliyorsanız, doğal ürünleri tercih etmeye çalışıyorsanız bu ürün tam size göre. Vaat ettiğini de veriyor. İçeriğindeki bazı bitki ve ürünler: Aloe Vera, yeşil çay, tamanu yağı, fuccucert, thermus, helichrysum.. Hepsinin birbirinden fazla yararı var cilt için. 



Uygularken bir miktar elime alıp, çene, alın, burun ve yanaklarıma uyguluyorum. Biraz dağıtmamla, göz altımdaki koyu halkalarda dahil olmak üzere, daha aydınlık bir görünüm elde ediyorum.







Yazımın başlığında da belirttiğim; Absolution La Creme du Teint Fondoten/BB Krem/Makyaj Bazı/Kapatıcı siz ne amaçla kullanmak isterseniz ona hizmet ediyor aslında. Kullanırken ayrıca bir makyaj kremi kullanmanıza gerek yok, çünkü nemlendirmede gayet başarılı bir makyaj ürünü. Hem cilt bakımınızı yaparken hem de makyajınızı aynı anda yapabilmenizi sağlayan güzel bir makyaj ürünü bence. Cıvık cıvık bir yapısı yok, bu açıdanda başarılı buldum, kesinlikle tavsiye edeceğim bir ürün. Bu ürüne Yaşam Dükkanı'ndan detaylıca inceleyip, satın alabilirsiniz.


Biricit Absolution La Creme du Teinti çok beğendi:)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder