20 Mart 2019 Çarşamba

Atasun Optik Retro Güneş Gözlük Koleksiyonu


Modada retro ve vintage akımları son dönemde oldukça dikkat çekiyor. Özellikle güneş gözlüğü modasında güneş gözlüğü stillerinin 60’lardan 90’lara, geçmiş yıllardan ilham alan bir çizgiye kaydığını söylemek mümkün. Retro akımı bu sezonun güneş gözlüğü modellerinde de oldukça sık tercih ediliyor. Atasun’daki retro güneş gözlükleri bu sezonun geçmişten ilham alan güneş gözlüğü modasını tüm moda severlerin gözleri önüne taşıyor.


Atasun’daki retro güneş gözlükleri arasında tarzınıza en uygun retro güneş gözlüğünü kolayca bulabilmeniz mümkün. Özellikle 60’lar modasından ilham alan moda severler Atasun’daki retro güneş gözlükleri arasında Audrey Hepburn’un kedi gözü güneş gözlüklerinden etkilenen geniş ve “cat eye” şekilli çerçeveleri tercih edebilirler. 60’ların en sevilen aktrisleri arasında yer alan Audrey Hepburn’un Breakfast at Tiffany’s de kullandığı kedi gözü güneş gözlükleri bu sezonun en çok tercih edilen retro güneş gözlükleri arasında yer alıyor. Bunun yanında 60’lı yılların modayı belirleyen bir diğer önemli kişiliği olan Jackie Kennedy’nin asetat, kalın çerçeveli güneş gözlükleri de en çok tercih edilen retro güneş gözlükleri arasında yer alıyor. Bu dönemde güneş gözlüklerinde özellikle oval ve geniş camlar dikkat çeken bir özellik. Atasun’daki retro güneş gözlükleri arasında 60’lı yıllardan ilham alan retro tarzdaki günümüz modasına da uyum sağlayacak güneş gözlükleri modellerini bulmak mümkün.




70’ler modasını tercih eden moda severler ise Atasun’daki retro güneş gözlükleri arasından kemik çerçeveli güneş gözlüklerini tercih edebilirler. Geniş camlı güneş gözlükleri bu dönemin imzasını niteliğini taşıyan retro güneş gözlüğü modelleri arasında. Atasun’daki retro güneş gözlükleri arasında Rayban, Seen, Osse gibi pek çok ünlü güneş gözlüğü markasının sunduğu vintage ve retro görünümlü 70’ler modasından ilham alan gözlükler bulmak mümkün.


Büyük güneş gözlüklerini tercih eden moda severler Atasun’daki retro güneş gözlükleri arasında yer alan pilot çerçeve güneş gözlüklerini tercih edebilirler. Tom Cruise, Jennifer Aniston gibi ünlüler tarafından sık tercih edilen bu retro gözlükler moda severler için cesur bir tercih gibi görünse de sezonun en sevilen güneş gözlüğü modelleri arasında yer alıyor diyebiliriz.



90’ların vazgeçilmez güneş gözlüğü modelleri arasında yer alan oval çerçeveler ve renkli camlar bu sezon Atasun’daki retro güneş gözlükleri arasında yer alıyor. Günün modasına uygun şekilde revize edilen 90’lar güneş gözlüğü modelleri bu sezon çok sık tercih ediliyor. Güneş gözlüğü seçiminde dikkat çekici ve eğlenceli modelleri tercih edenler 90’ların renkli camları ve ince çerçevelerini kullanabilir.



Bu sezon retro ve vintage güneş gözlüğü modelleri ile tarzını yansıtmak isteyen moda severler aradıkları modelleri Atasun internet sitesinde inceleyebilir, Atasun’daki retro güneş gözlükleri arasından stillerine en uygun modelleri bulabilirler. Bu sezon geçmişten ilham alan güneş gözlükleri modelleri ile günümüz modasına uygun kombin yapmak isteyenler için 60’lardan 90’lara güneş gözlüğü modasında iz bırakmış modeller Atasun’daki retro güneş gözlükleri arasında yer alıyor.


Atasun internet sitesinde kolayca ulaşabileceğiniz retro güneş gözlükleri modelleri dünyaca ünlü markaların tamamiyle orijinal tasarımlarından oluşuyor. Atasun’daki retro hüneş gözlükleri arasından tüm gözlük modellerini güvenle seçebilir ve tarzınıza uygun şekilde kombinleyerek rahatlıkla kullanabilirsiniz.

*Basın Bültenidir.

2 yorum: