16 Haziran 2019 Pazar

Origuzellik Ürünleri Deneyimim







Musmutlu pazarlar dilerim. Love Nature Çay Ağacı ve Misket Limonu özü yağı içeren gündüz ve gece yüz losyonu, The One Tremen Dous Big Volume Maskara ve Love Nature Göz Jelinden bahsedeceğim bugün. Origuzellik tarafından Littlebutterfly Yaza Merhaba Partisi'nde hediye edilmişti.

Love Nature Çay Ağacı ve Misket Limonu özü yağı içeren gündüz ve gece yüz losyonu; Oriflame'ın Love Nature serisine ait bir krem. Matlaştırıcı bir yüz kremi ve parlamayı önleyici etkisi var. Ben gündüzleri makyaj öncesi veya günlük bakımımda kullanıyorum. Sürerken dahi bir kaç dakika içerisinde etkisini gösteriyor. Çok az bir miktarı dahi etkisini hissetmenizi sağlıyor. Ciltteki sebum ve yağı kontrol altına alıyor. Dermatolojik olarak test edilmiş bir cilt bakım kremi. Sivilce yapmayan ve paraben içermeyen çiçeksi ve narenciye kokulu formüle sahip. Paraben içermemesi en iyi özelliklerinden. Yağlı ciltler için bir krem olmasına rağmen ben kuru bir cilde sahip olmama rağmen alın ve burun bölgemde rahatça uyguladım, yanak bölgeme ise çok az miktarda uyguladım. Kuru bir cildim var ama bazı bölgelerimde aşırı parlaklık istemiyorum ve bu krem gerçekten bu açıdan faydalı oldu. 



The One Tremen Dous Big Volume Maskara; çok merak ettiğim bir rimeldi. Daha önce duymuştum övünüldüğü kadar güzelmiş. 300'den fazla kıla sahip, büyük bir fırçası var. Extra hacim veriyor ve suya dayanıklı bir rimel. 24 saate kadarda etkili bir ürün. Yapı ve sürülüşü açısından beğendim, güzel bir rimel. Duruşu bu şekilde.





Love Nature Göz Jeli; göz çevremi rahatlatmasında çok beğendiğim bir göz jeli. Az bir miktarı göz altıma yatmadan uyguluyorum. Severek kullandığım bir göz altı bakım ürünüm. Hemen emilim sağlaması ve nemlendirme etkisini çok beğendim. Bu ürünlerin hepsini Oriflame Katalog'dan bulabilirsiniz. Oriflame Kayıt içinde Origuzellik ile iletişime geçebilirsiniz. Herkese mutlu pazarlar dilerim.



6 yorum: