21 Mayıs 2020 Perşembe

Taksimpazar.com Kampanyaları ile Modayı Keşfet!



Harika haberlerle dolu, mutlu günler diliyorum. Evden alışveriş yapmanın rahatlığı, konforu ve emniyeti ile internet üzerinden alışveriş yapmak artık vazgeçilmezlerimiz arasında yer alıyor. Coronavirüs'ün etkisi ile de e-ticaret sitelerini daha çok tercih eder olduk. Hem güvenilir, hem rahatlıkla evinizden kolayca alışveriş yapacağınız bir site olan taksimpazar.com'u yeni keşfettim. Taksimpazar.com yeni bir site olmasına rağmen moda konusunda oldukça iddialı bir site. Kadın, erkek, tesettür, çocuk&bebek, ev&yaşam kategorileri sitelerinde yer alıyor, on binlerce farklı ürünü sitelerinde bulabiliyorsunuz. 







Taksimpazar.com yaptıkları kampanyaları ile de sezona damgasını vuracak gibi görünüyor. 3 Al 2 Öde Kampanyalarında; özellikle de 3 Al 2 Öde Çanta kampanyaları kadınların ilgi odağı olacak bir kampanya. 3 Çanta 75 TL inanabiliyor musunuz? :) 3 Çift Kadın Ayakkabısı 75 TL olan kampanyalarına ise bayıldığımı söylebilirim. Hem çanta hem ayakkabı sever bir kadın olarak, şahane bir kampanya yapmışlar diyebilirim. 3 Al 2 Öde Kampanyalarını mutlaka incelemelisiniz, kadınların ilgisini çekecek, modayı keşfedeceğiniz stil sahibi ürünleri var. 

3 Al 2 Öde Kampanyaları devam ederken, bayram öncesinde alışveriş için keşfedeceğiniz, kaliteli moda ürünlerine taksimpazar.com'dan bakabilirsiniz. 150 TL üzeri alışverişlerinizde kargo bedava seçenekleri ile en trend moda ürünlerine kargo ödemeden ulaşabilirsiniz. Bu arada siteleri üzerinden yapılan her alışveriş için, sahipsiz hayvan bakım evlerinde misafir edilen bir hayvanın günlük yemek ihtiyacını karşılıyorlar. Bu sosyal sorumluluk davranışları ise oldukça hoşuma gitti, alkışlıyorum Taksimpazar'ı. Hemen sitelerine giderek, alışveriş keyfinizin tadını çıkarabilirsiniz.




1 yorum: