17 Ocak 2021 Pazar

Annapera.com Alışverişim






Herkese sağlık dolu,şıkır şıkır,ışıl ışıl musmutlu yıllar diliyorum. 2021 yılına da geldik sonunda bu yıl umarım bize çok sağlık ve iyilik getirir. 2021'in ilk alışveriş yazısında sizlere annapera.com sitesinden yapmış olduğum takı alışverişimden bahsedeceğim.

Annapera sitesinden harika bir kolye aldım. Annapera; 'zamana meydan okuyan takılar' sloganı ile kadınların ilgisini çeken tasarımlarla dolu bir takı sitesi. Kolyemin tasarımına bayıldım. Kalp ve inci detayları şahane bir tasarım sağlamış. Paketlemesi de harika bir şekilde geldi.





Sitelerinde birbirinden farklı tasarımlara sahip ürünleri bulunuyor. 
Bileklik, küpe, kolye kategorileri bulunuyor. Hepsi birbirinden özel tasarımlara sahip, modaya uygun ve şık takılar. Aynı zamanda 200TL üzerine ücretsiz kargo imkanı da var. Siparişim çok kısa sürede ulaştı, yaptığım alışverişten oldukça memnun kaldım.

Annapera sitesinden yaptığım bu alışveriş yeni yıl için yaptığım bir takı alışverişiydi. Sizde sevdiklerinize özel günlerinizde sevgililer gününde mesela kız arkadaşınıza veya eşinize bu güzel siteden harika ürünler alabilirsiniz. Ya da sevdiğiniz insanlara ufak sürprizler yapabilirsiniz. Önemli olan özel günlerde hatırlamak değil her zaman sevdiklerimizi hatırlamak der ve bu alışveriş yazımı burada bitiririm:) Başka bir alışveriş yazımda görüşmek üzere, sağlıkla ve mutlu kalın. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder