22 Ekim 2014 Çarşamba

Modameyra.com'da Harika Elbiseler Var!


Modameyra  'Tesettür Modasının Parlayan Yıldızı' sloganıyla yeni tanıştığım bir moda sitesi. Modameyra sitesinde tasarımcıların özel olarak tasarladığı elbiseleri, abiyeleri, gömlekleri, etekleri,hırkaları, yelekleri ve tunikleri bulabiliyorsunuz. Özel olarak tasarlanmış, farklı ve şık modellere sahip elbiseleri giymek harika bir şey bence. Dış giyimle ilgilide kap/trençkot,ferace, mont/kaban, pelerin ve takım şeklinde satılan dış giyim ürünleri de çok trend ve oldukça hoş modelleri yer alıyor. Eşarp, şal ve bone çeşitlerinde de en kaliteli markaların ürünlerini bu siteden satın alabiliyorsunuz.



Büyük beden giyim ürünleri, spor giyim ürünleri, iç giyim ürünleri, aksesuar ürünleri gibi yüzlerce çeşit ürünün satışa sunulduğu Modameyra'da; bir kadının aradığı her şey bulunuyor. Ayakkabı, bot, çizme, spor ayakkabı, babet ve çanta çeşitleri de farklı modellerle kadınların beğenisine sunulmuş.

Modameyra sitesinin bültenine üye olduğunuzda 15TL indirim kazanıyorsunuz. Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo ve kapıda ödeme seçeneği ile hizmet veren Modameyra hem özel günleriniz için hem de günlük giyiminizde farklı modelleri ile vazgeçilmeziniz olacak bir moda sitesine benziyor, kesinlikle göz atmanızı öneririm :)


2 yorum:

  1. Seviyorum böyle giyim sitelerini gezmeyi. Hemen bakıyorum siteye. :) Paylaşım için sağol.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmene sevindim canım :) cok guzel bir site bende inceledim

      Sil