1 Mayıs 2017 Pazartesi

essence yeni koleksiyonu “we are” ile baharı karşılıyor



essence yeni koleksiyonu “we are” ile baharı karşılıyor

Kış ayları boyunca hasret kaldığımız güneş, yüzünü göstermeye başladı. İçimizi ısıtan baharın sıcaklığı kıyafetlerimiz kadar makyaj stilimizi de etkiliyor. Artık koyu renklerin yerini daha canlı renkler alıyor. essence’in bahara özel yeni koleksiyonuyla baharı enerjik karşılamaya ne dersiniz?


Sonsuzluğa! Baharın gelmesiyle birlikte essence’in yeni özel koleksiyonu “we are…” ile eşsiz dostlukları kutlamanın zamanı da geldi. Çeşitli kırmızı tonlar ile birlikte kullanılan havalı gri tonları mükemmel bir görünüş sağlıyor. Kalp şekilli mat rujlar ve dudak şekilli sevimli kozmetik çantası kesinlikle öne çıkan ürünler arasında. essence ile sonsuza dek birlikte!


essence we are... amazing – kremsiz göz farı kalemi
Kesinlikle mükemmel! Kremsi yapıdaki kalem göz alıcı göz farı stilleri oluşturmak için birebir. Aydınlatıcı olarak da kullanabilirsiniz. 01 be my highlight ve 02 be my glam-light renk seçenekleri ile!
*Tavsiye satış fiyatı: 10.25 TL


essence we are... perfect – dip eyeliner ultra siyah & su geçirmez
Tamamen kusursuz! Dikkat çekici veya hafif bir makyaj fark etmez, ultra siyah, hassas ve suya karşı dayanıklı dip eyeliner ile istediğiniz eyeliner tarzına sahip olmak çok kolay. 01 stay with me! renk seçeneği ile!
*Tavsiye satış fiyatı: 10.25 TL


essence we are... crazy – takma kirpik & 3D ren çakılı seti
Çılgın kızlar! Takma kirpikler nefes kesici bir görünüş sağlarken 3D ren çakılları ise gözlerinizin çevresinde fark yaratıyor. 01 I’m crazy like you seçeneği ile.
*Tavsiye satış fiyatı: 12.25 TL


essence we are... flawless – kontür lipliner
Sonsuza kadar kusursuz. Dudaklarınızı hem renklendirin hem kontürleyin. Pembe, kırmızı, kırmızı erik renkleri ile velvet mat rujların en yakın dostu. 01 P.S. we ♥ pink, 02 P.S. we ♥ red and 03 P.S. we ♥ berry renk seçenekleri ile.
*Tavsiye satış fiyatı: 5.50 TL


essence we are... fabulous – velvet matt ruj
Olağanüstü! Pembe, kırmızı ve kırmızı erik tonlarında ipeksi mat bir güzellik. 01 P.S. we ♥ pink, 02 P.S. we ♥ red and 03 P.S. we ♥ berry seçenekleri ile.
*Tavsiye satış fiyatı: 9.25 TL






essence we are... awesome – çok renkli allık
Mükemmel! Kalp kabartmalı, çok renkli allık cildinizi taze bir dokunuş ile renklendirir. 01 you & me = awesome renk seçeneği ile.
*Tavsiye satış fiyatı: 12.25 TL





essence we are... in love – oje
Aşık olunacak! Uzun süre kalıcı, parlak ojelere ve kaplama güçlerine aşık olacaksınız. Gri, pembe ve kırmızı erik renkleri ile mükemmel tırnaklar! 01 I have grey-t times with you, 02 pink party only with you and 03 I ♥ you berry much renk seçenekleri ile.
*Tavsiye satış fiyatı: 3.75 TL



essence we are... funny – lip çanta
Eğlenceli! Pembe dudak tasarımlı makyaj çantasına aşık olmamak elde değil! Makyaj malzemelerinizi yanınızda taşımak için daha iyi bir seçenek yok.



*Tavsiye satış fiyatı: 11 TL



essence we are... lovely – parfüm
Çok sevimli! Heyecanlandırıcı ve taze bir koku ile her anınızı unutulmaz kılın. Yaban mersini, çilek ve naşi armudu ile başlayan tropik notayı zambak ve hibisküs ile çiçeksi bir koku takip ediyor. Baz olarak ise sandal ağacı, öğütülmüş badem ve misk out kullanılıyor.
*Tavsiye satış fiyatı: 11 TL




essence “we are...” Nisan-Mayıs 2017 boyunca mağazalarda!**

**stoklarla sınırlıdır

* Basın Bültenidir.

4 yorum: