25 Mart 2021 Perşembe

Makinelerde Derinlemesine Hijyen İçin OMO Çamaşır Makinesi Temizleyici

 



OMO’dan Makinelerde Derinlemesine Hijyen İçin Yeni Ürün OMO Çamaşır Makinesi Temizleyici 

 

Çamaşırlarda kusursuz leke çıkarma gücü ile hijyen sağlayan OMO, şimdi de çamaşır makinelerindeki kirleri temizleyerek hijyen ve ferahlık sağlamak için özel olarak geliştirilen OMO Çamaşır Makinesi Temizleyicisi ile tüketicilerin karşısına çıkıyor.

 

Türkiye’nin en sevilen çamaşır bakım markalarından OMO, yıllardır çamaşırlarda kusursuz leke çıkarma gücü ile hijyen sağlama konusundaki uzmanlığını bu kez OMO Çamaşır Makinesi Temizleyicisi ile makinelere de getiriyor. OMO Çamaşır Makinesi Temizleyicisi zamanla biriken kirleri temizleyerek makinelerde de çamaşırlarda olduğu gibi derinlemesine hijyen sağlıyor. OMO Çamaşır Makinesi Temizleyicisi makinenin görünmeyen alanlarına kadar ulaşıp kullanıma bağlı olarak zamanla biriken kir ve deterjan kalıntılarından makineyi arındırarak düşük sıcaklıkta bile etkili formülü ile hijyen ve mükemmel ferahlık sağlıyor. OMO Çamaşır Makinesi Temizleyicisi’nin her bir ambalajı, tek bir seferde üç aylık bakım sağlıyor. 

 

OMO Çamaşır Makinesi Temizleyicisi; süpermarketlerin yanı sıra Getir, Hepsiburada, İstegelsin ve Trendyol gibi e-ticaret platformlarında satışa sunuluyor.

 


Kullanım Talimatı: Kullanmadan önce makinenin boş olduğuna emin olun. Makinenin temizlik gözüne ürünü döktükten sonra boş bir şekilde dilediğiniz programda ve sıcaklıkta çalıştırın. Ek olarak deterjan ya da çamaşır suyu eklemeyin. Bu işlemi üç ayda bir tekrarlayın.

 

Tavsiye Edilen Satış Fiyatı:

OMO Çamaşır Makinesi Temizleyicisi– İkili Ekonomik Paket– 29.90TL 

OMO Çamaşır Makinesi Temizleyicisi– Tekli Paket– 19.90 TL 

Basın Bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder